6. rođendan Origo Centra protekao u veselom duhu

Origo Centar (http://www.centar-origo.hr/) je proslavio svoj 6. rođendan uz zajedničko druženje i predstavljanje,16. ožujka 2017., na adresi Franje Dursta 16 u Zagrebu.

„Origo centar prvi je specijalizirani centar za holističku detoksikaciju u Hrvatskoj. Spoj je ljubavi prema čovjeku i prirodi i potrebe da uskladimo suvremeni način života s prirodnim zakonima.Kroz šest godina postojanja, uvidjeli smo zdravstvene poteškoće s kojima se suvremeni čovjek “bori“, te smo nizom usklađenih terapijskih tretmana pronašli način za njihovo ublažavanje ili uklanjanje“ –istaknula je vlasnica Origo Centra, Ivana Pavičić.

Jedinstvenom kombinacijom suvremenih tehnoloških dostignuća, medicinske struke i drevnih tradicija liječenja, nastala je holistička detoksikacija – koncept prirodnog i cjelovitog očuvanja zdravlja.

Vođeni dubokim osjećajem povezanosti i poštovanja te željom da dio tog bogatstva i dalje živi, nastojimo približiti i pružiti današnjem čovjeku iskustva, dobrobiti i znanja koja su ljudi koristili generacijama prije za postizanje zdravlja tijela, uma i duha.

„Osobljem koje odiše ovim duhom te uz specifičan pristup čovjeku na individualan, edukativan, ljubazan i dostojanstven način, stvoreno je mjesto na koje ćete rado odlaziti bilo da se želite opustiti ili vam je potrebna podrška zdravlju“ – istaknula je Željka Balja, Wellness Manager u Origo Centru.

Razlog još uvijek velike potražnje za našim uslugama, leži u boljkama koje za sobom nosi suvremen način života; neadekvatna prehrana, manjak sna, sjedeći posao i sve posljedice koje to prate, od neugodnih promjene na tijelu, narušenog izgleda, zdravstvenih poteškoća, probavnih tegoba i opstipacije, kroničnog umora te ubrzanog starenja i slično, što bilježi sve veću potrebu da cjelovitim pristupom svaki klijent riješi svoje probleme na što prirodniji način, a upravo takve usluge mi im omogućujemo u našem Centru uz potpunu diskreciju.

PR: Željka Balja

Fotofrafija: Rene Karaman