Dvorac Mihanović – za zaljubljene gurmane

Još samo danas – romantična večera s posebno kreiranim jelovnikom za Valentinovo! Za samo 140 kuna po osobi gosti mogu uživati u pjenušcu, tri slijeda koji, svaki za sebe, pričaju najfinije gastro-priče, te božanstvenim desertima

 Romantična atmosfera baroknog dvorca Mihanović s prekrasnim parkom i višestoljetnom platanom, najfinije vinske kapljice i tradicionalna kuhinja “zapakirana” u moderno ruho, dočekat će sve one koji u potrazi za pravim gastro-uzbuđenjima dođu u srce Zagorja – u a la carte restoran Dvorca Mihanović u Termama Tuhelj. Ovo barokno zdanje, kojeg su u 18. stoljeću izgradili grofovi Erdody, a u kojem je rado boravio i autor hrvatske himne Antun Mihanović, po kojem je dvorac i dobio ime, prava je destinacija za romantičare, ali i za obiteljska i svaka druga slavlja.

Šef kuhinje Mirko Ljubić povodom Valentinova pripremio je novi menu, a prava simfoniju okusa i mirisa gostima će biti servirana još samo danas po promotivnoj cijeni od samo 140 kuna po osobi. Pravi festival za nepce počinje čašom pjenušca za dobrodošlicu, potom se gostima servira krem juha od rajčica s domaćim kapancima i svježim bosiljkom te rižotom od kozica. Za glavno jelo može se odabrati između rolade od puretine punjene mozzarellom i rikulom pečene u lisnatom tijestu, mariniranog ramsteka s tartufatom pireom od krumpira i tikvica ili Julien povrća i šparoga. Lisnata salata sa sjemenkama suncokreta zaokružiti će čaroliju okusa, baš kao i božanstveni desert: mousse od bijele čokolade, crumble od kakaa ili pjenica od maline. 

Ne propustite priliku i uživajte! Više o šarmu, tradiciji i odličnoj hrani Dvorca Mihanović potražite na www.terme-tuhelj.hr.

PR: Lollipop