Emirates SkyCargo dobio značajno farmaceutsko priznanje drugu godinu zaredom

Emirates SkyCargo primio je prestižnu nagradu Carrier Award for Reliability and Excellence (CARE) za pouzdanost i izvrsnost koju dodjeljuje DHL Global Forwarding za transport lijekova osjetljivih na temperaturu. Nagradu je primio Henrik Ambak, viši potpredsjednik Emiratesa, odjel Cargo Operations Worldwide na 18. konferenciji Global Life Sciences & Healthcare Conference koju je organizirao DHL u Bavenu u Italiji.

Nagrada DHL CARE uručuje se prijevoznicima carga koji nude izvanrednu uslugu, kvalitetu, zemaljske usluge te inovativne tehnologije i procese za farmaceutske pošiljke. Ovo je drugi put zaredom da je Emirates SkyCargo osvojio nagradu DHL CARE, a ovo postignuće ojačava poziciju Emirates SkyCarga kao jednog od svjetskih lidera u cargo industriji za transport lijekova.

U posljednje tri godine Emirates SkyCargo uložio je u razvoj najsuvremenijih infrastruktura i palete sofisticiranih rješenja za siguran prijevoz lijekova osjetljivih na temperaturu u svojoj mreži od 160 odredišta na šest kontinenata.

Emirates SkyCargo upravlja najvećim svjetskim multifunkcionalnim čvorištem u Dubaiju s više od 8.600 četvornih metara udruženog prostora za rukovanje namijenjenog farmaceutskim proizvodima putem svoja dva teretna terminala Emirates SkyCentral DXB i Emirates SkyCentral DWC. Količine lijekova koje je transportirao Emirates SkyCargo porasle su za više od 30% od uvođenja na tržište.

Cargo prijevoznik razvio je inovativnu opremu kao što su Emirates Pharma Cool Dollies i White Cover, asortiman termalnih pokrivača, izgrađenih u suradnji s tvrtkom DuPont, kako bi se osigurala unaprijeđena razina toplinske izolacije za farmaceutski teret.

Emirates SkyCargo otišao je korak dalje kako bi osigurao neprekinuti hladni lanac za lijekove osjetljive na temperaturu uvođenjem farmaceutskih koridora. Kroz suradnju s partnerima za zemaljske usluge i drugim dionicima na dvanaest postaja, cargo prijevoznik nudi dodatnu zaštitu od mjesta porijekla do odredišta za farmaceutske pošiljke. Emirates SkyCargo nastavit će blisko surađivati sa svojim korisnicima u farmaceutskoj industriji kako bi razvio sljedeću razinu proizvoda i rješenja za pravodobno i sigurno transportiranje lijekova osjetljivih na temperaturu.

PR: Media val