Emirates Skywards osvojio nagradu na dodjeli nagrada Loyalty Awards 2019

Zajednički program vjernosti aviokompanija Emirates i flydubai, Emirates Skywards drugu je godinu zaredom dobio priznanje za Izvrsnost u menadžmentu (Excellence in Management) na dodjeli nagrada Loyalty Awards 2019 održanoj u Parizu u veljači 2019. godine. Nagradu je preuzeo dr. Nejib Ben Khedher, viši potpredsjednik Emirates Skywards.

Ceremonija dodjele nagrada održana je u sklopu 15. izdanja konferencije Loyalty & Awards Conference koju je organizirala kompanija Global Flight, vodeća neovisna kompanija za upravljanje s fokusom na lojalnost kupaca i programe vjernosti u putničkoj industriji.

U prethodnoj godini, program vjernosti Emirates Skywards prepoznat je zbog korištenja prikupljenih podataka u svrhu optimizacije angažmana članova kroz relevantne i pravovremene ponude. Ove je godine program Emirates Skywards zaslužio pohvale zbog daljnjeg rada u personalizaciji usluge uvođenjem svoje prve, a ujedno i jedine takve usluge u industriji. Usluga uključuje dinamičan upgrade leta i promociju programa Cash+Miles za članove koji se prijavljuju i svoje letove rezerviraju putem web stranice Emirates.com.

Posebno targetirane ponude koje su lako dostupne i vidljivo istaknute tijekom procesa rezervacije, rezultat su više od 150 parametara vezanih uz status člana i izbor letova. Sustav će se dodatno nadograđivati u nadolazećim mjesecima uz korištenje naprednog modela predviđanja i umjetne inteligencije, kao i omogućavanjem dostupnosti ove usluge i njenom funkcionalnošću na mobilnim kanalima Emiratesa.

„Temeljni princip koji pokreće program vjernosti Emirates Skywards jest konstantno nadograđivati našu ponudu i time povećavati vrijednost koju naši članovi mogu iskoristiti zahvaljujući prikupljenim miljama. U tu svrhu, prilikom rezervacije na web stranici Emirates.com dostupne su naše ponude „in-path“ koje članovima pružaju atraktivnu priliku da ostvare osjetnu uštedu prilikom korištenja milja kroz pristup upgrade nagradama i kupnji karata Cash+Miles. Od lansiranja 2018. godine svjedočili smo značajnom rastu angažmana s članovima koji su otkupili gotovo 1,5 milijardi milja od posebnih ponuda“, rekao je dr. Nejib Ben Khedher.

Program Emirates Skywards trenutno ima globalnu bazu od preko 23 milijuna članova. Tijekom proteklih 12 mjeseci, program je značajno proširio svoju vrijednost za članove nudeći ne samo više mogućnosti za prikupljanje milja, već i kombiniranje više mogućnosti za njihovo korištenje. Uz nadogradnju programa, Emirates Skywards također obogaćuje svoj sadržaj na digitalnim kanalima koristeći se aplikacijom Emirates app kako bi svojim članovima bolje predstavili mogućnosti skupljanja i iskorištavanja milja. Centar Emirates Skywards otvoren je kako za nove tako i za postojeće članove programa lojalnosti te pruža pomoć kroz široki raspon usluga, uključujući upis u program, stvaranje profila, informiranje o partnerstvu i konzultacije o svim pitanjima vezanim za Skywards Miles.

O programu Emirates Skywards

Emirates Skywards, nagrađivani program vjernosti aviokompanija Emirates i flydubai nudi četiri kategorije članstva – Blue, Silver, Gold  i Platinum.  Svaka kategorija pruža ekskluzivne privilegije. Članovi programa Emirates Skywards skupljaju putničke milje Skywards Miles kada lete Emiratesom, flydubaijem ili partnerskim zrakoplovnim tvrtkama te prilikom korištenja određenih usluga udruženih partnera poput pojedinih hotela i servisa rent-a-car.

Od 2. prosinca 2018. godine do 30. ožujka 2019. godine, letove između Dubaija i Zagreba preuzela je Emiratesova partnerska aviokompanija flydubai. Nakon 30. ožujka letove ponovo preuzima Emirates. Emiratesovi putnici koji lete iz Hrvatske mogu uživati u nagrađivanom sustavu za zabavu u zrakoplovu, ice,  s do 4.000 kanala, do 20MB besplatnog Wi-Fi prometa, kao i u regionalno nadahnutim jelovnicima koje pripremaju nagrađivani kuhari.

PR: Media val