Grasecco, novi pjenušac Feravina oduševio Maju Bajamić

Na snimanju spota za novi singl „Mali od Đepetta“, jedan od glavnih glumaca bio je i Grasecco extra brut, najnoviji adut Feravina proizveden charmat metodom.

Nije mu odoljela ni poznata Splićanka

Bila je to ljubav na prvi pogled! Maja Bajamić otkrila je Grasecco extra brut, novi pjenušac Feravina od 100 posto graševine. Sjajna, moderna etiketa sa zgodnim stiliziranim hipsterom, savršeno se uklopila u scenografiju spota za njezin prvi kantautorski singl „Mali od Đepetta“, kojeg je ovih dana snimala u novootvorenom kazalištu Luda kuća u Zagrebu.

Talentiranu pjevačicu, naviklu na dalmatinske plavce, maraštine i pošipe novi pjenušac Feravina iznenadio je nježnom zelenkastom bojom, voćnim mirisom zelenih jabuka, ledenom svježinom i ugodnom bademastom gorčinom tipičnom za graševinu. Idealan je izbor za aperitiv, ali i jela od bijelog mesa, školjke, rižota, plodove mora i hladna predjela.

„Najprije me oduševila etiketa. Izgleda svjetski i atraktivno i jako me privukla pa na setu nisam propustila priliku popiti čašu pjenušca. Grasecco je idealan za velike zabave na kojima želite impresionirati uzvanike, ali i za intimna druženja s ekipom po vašem guštu“, zaključila je Maja Bajamić.

 

PR: Lollipop