INTERSPORT otvorio premium poslovnicu u samom srcu Zagreba

Centar Zagreba bogatiji je za vrhunski dućan sportske opreme. Ove je subote Intersport, vodeća maloprodajna mreža sportske opreme, odjeće i obuće, otvorio premium poslovnicu u samom centru Zagreba. Petrinjska 3 postala je tako nezaobilazno mjesto u srcu Zagreba za sve koji se bave sportom i pritom žele imati vrhunsku opremu.

Ambasador zdravog života Mario Valentić, instruktorica fitnesa Renata Sopek i osobna trenerica Sanja Žuljević bili su domaćini otvorenja poslovnice i pritom posjetiteljima dijelili brojne korisne sportske savjete. Ispred same poslovnice organizirano je druženje za građane u pravom sportskom duhu. Pregršt zdravih zalogaja, smoothie bar i atraktivni nogometni i košarkaški trikovi bili su idealna kombinacija za aktivan početak vikenda. Sport u srcu Zagreba obilježili su i entuzijastični trkači te na dan otvorenja istrčali rutu u obliku srca.

„Intersportova filozofija je „Sport to the people“ odnosno „Sport svima“. Upravo nas je ta filozofija potaknula na širenje našeg poslovanja u samo srce Zagreba kako bi sport zaista bio dostupan svima. Kontinuirano pratimo potrebe naših kupaca pa smo tako prepoznali sve veću potrebu Zagrepčana za bavljenjem sportom. Doveli smo sport u srce Zagreba i vjerujemo da će Petrinjska postati pravo „go-to“ mjesto za sve ljubitelje aktivnog života.“, izjavio je prilikom otvorenja Tomaž Belinger, direktor društva Intersport H.

Intersportova poslovnica u Petrinjskoj podignuta je na najvišu razinu kroz ponudu, uređenje i iskustvo kupovine za kupce. Stručno osoblje pruža individualan pristup svakom kupcu: zaljubljenici u fitness, trčanje, nogomet, košarku i outdoor aktivnosti mogu naći na jednom mjestu baš sve što im treba.

No, Gajo Dojčinović, voditelj marketinga Intersporta podsjeća da ova mreža prodavaonica ima razne uloge: „Intersport nije samo prodavaonica sportske opreme. Intersport je centralno mjesto za sve koji vole aktivan lifestyle i pritom žele imati dostupne najbolje savjete te biti u skladu s trendovima. Stručni i individualni savjeti našeg osoblja omogućuju će svima odabir najbolje opreme za što ugodnije i učinkovitije bavljenje sportom.“

Petrinjska 3 prava je adresa za sve zaljubljenike u aktivan život koji će u ovoj premium poslovnici moći na jednom mjestu naći sve najpoznatije svjetske brandove i vrhunsku sportsku opremu. Nike, Adidas, Reebok, Under Armour, Puma, Asics, Mizuno, Salming, Colmar originals, Icepeak, Jack Wolfskin, Salomon, Speedo, McKinley, Protouch, Energetics…sve su to brendovi koji se mogu pronaći na jednom mjestu – kako u svim poslovnicama Intersporta, tako i u novootvorenoj poslovnici.

PR: Komunikacijski laboratorij

Fotografija: