Kaufland u Zagrebu organizirao još jedan piknik u prirodi

#svinapiknik

Hrana u našim životima ima daleko veću ulogu od same potrebe za jelom, stoga se Kaufland odlučio posvetiti baš ovoj temi i organizirati piknike diljem Hrvatske. Zbog velike zainteresiranosti i odlične atmosfere na prvom druženju u prirodi, organiziran je i drugi piknik u poznatom zagrebačkom parku Maksimiru.  

Zagrepčani su od 12:00 sati uživali u opuštenoj zabavi uz vrhunsku hranu koju je pripremao poznati ugostitelj RougeMarin, a sve namirnice koje su korištene za pripremu obroka dio su širokog asortimana Kauflanda.

Svim posjetiteljima Kaufland je pripremio nekoliko zona gdje su se mogli rekreirati, okušati u sportskim natjecanjima, instant fotoaparatom zabilježiti svoje trenutke, a potom se okrijepiti slasnim zalogajima.

Za Renea Bitorajca, poznatog zagrebačkog glumca, ovakva ideja druženja u prirodi je super pa je i ovu subotu odlučio provesti s ekipom na pikniku.

Hrana je zabava, uživanje i dijeljenje pa se Kaufland piknik turneja nastavlja, a sudeći prema odličnoj atmosferi iz Zagreba dobra zabava, odlična hrana i puno lijepih trenutaka čeka sve gradove u kojima će se piknik održati. Prateći #svinapiknik ili i stranicu kaufland.hr /svinapiknik. moći ćete saznati kada ova odlična zabava stiže u vaš grad. Svakako navratite!

PR: Abeceda komunikacije

Fotografija: Rene Karaman