Koji je vaš omiljeni okus kave?

Za dobro jutro ili dobar dan, šalica tople kave uvijek je odličan prijedlog svim ljubiteljima tog aromatičnog napitka. Bilo da je pijete jer vas kofein koji sadrže smeđa zrnca kave najbolje razbudi ili vam je kava trenutak u danu kojeg odvajate za svojih pet minuta opuštanja, možemo primijetiti kako je ta rutina ono što nas povezuje.

Kako bismo provjerili što kava znači u različitim životnim okolinama proveli smo dan s poznatom voditeljicom i poslovnom ženom Nevenom Rendeli Vejzović, food bloggerom Milom Butorcem i PR stručnjakinjom Nanom Nadarević kako bi saznali na koji način uklapaju ljubav prema kavi u svoj dnevni raspored.

Kod Nevene je svako jutro prepuno dječjeg smijeha i cijela obitelj sudjeluje u pripremi doručka. Dok se Nevena šminka i priprema za radni dan, njen muž dovršava doručak, a pomažu i djeca. S obzirom na to da Nevena koristi Philips LatteGo aparat za kavu čime je priprema veoma jednostavna, često u pripremi kave sudjeluju i najmalađi, a iako nema problem ni da popije suprugovu kavu, ipak najviše uživa u Caffe Latte okusu.

Nana i njen partner Silvije Pleština otkrili su nam da u posljednje vrijeme provode većinu vremena zajedno, a obzirom  na puno sati provodih uz računalo, omiljena šalica cappucina koju joj pripremi njen dragi, Nani je zasigurno najbolji odmor.

Baš kao i ostali kreatori sadržaja, Mile također puno radi doma, točnije u svoja kreativna četiri zida – kuhinji. A prije nego krene u pripremu slatkih i slasnih zalogaja, šalica omiljene kave njegov je najdraži ritual, pa tako često kombinira jedan gutljaj kave s određenim dijelom posla. O ritualima se ne raspravlja, zar ne, isto kao i o okusima kave, pa dok Mile uživa u Caffe Latte, često kavu koristi i u ukusnim desertima. Kako to sve izgleda možete vidjeti u videu.

Naši ljubitelji kave svaki dan uživaju u vrsti kave koja im najviše odgovara u udobnosti svoga doma, a to je moguće uz novi potpuno automatski aparat za espresso, Philips 5400 Series LatteGo. Ovaj aparat za kavu nudi izbor između 12 ukusnih vrsta kave od svježe mljevenih zrnaca 100% keramičkim mlincem. Uz pomoć LatteGo sistema možete se napraviti i kavu sa svilenkasto glatkom mliječnom pjenom, a Aroma Extract sistem pritom osigurava savršenu ravnotežu između temperature, arome i pjene svake šalice kave.

Zahvaljujući 4 korisnička profila za pohranu prilagođenih recepata aparat za kavu pamti postavke poput snage, temperature, duljine kave i količine mlijeka osiguravajući da svaki put dobijete idealnu šalicu.

Nikad nije bilo jednostavnije napraviti omiljenu kavu po vašem izboru i uživati u trenutku uz Philips 5400 Series LatteGo. Više informacija o Philips LatteGo 5400 aparatima za kavu možete saznati na philips.hr

Dialog