MARIO VALENTIĆ – NOVI AMBASADOR RENAULTA U HRVATSKOJ

Renaultov slogan,  Passion for life, kao da je skovan prema životnom stilu i filozofiji Marija Valentića. Upravo zato postao je naš ambasador i dobio na korištenje novi crossover, Renault Kadjar, model koji savršeno odražava Marijov pustolovni duh i dinamični stil života.

 Mario Valentić je osoba koju odlično opisuje izraz „strast za životom“. Osim što je fitness trener, zaljubljenik je i u sve vrste sportova i pobornik zdravog načina života. No, gluma i manekenstvo također su njegova velika životna strast. Mario je neprestano u pokretu i zato mu podatni, zamalo bešumni, uvijek pouzdan Kadjar, dođe nešto kao najbolji prijatelj.  A najbolji prijatelj ima sve razumijevanje ovog svijeta kad ti dođe „žuta minuta“, kad ti se malo luduje, kad ti se bježi… a crveni Renault Kadjar, već je na prvi pogled automobil koji kao da poziva na pustolovine.

Muškarac i njegov automobil moraju imati „neku tajnu vezu“, dijeliti određene osobine i sklonosti. Upravo su tu „kliknuli“ Mario i Kadjar: i jedan i drugi vrsni su motivatori, oni koji navode druge na akciju, na kretanje, na promjenu; i jedan i drugi ne odustaju od potrage za novim iskustvima i doživljajima. Mario voli reći: „Kad ti ponestane vjetra, veslaj“, a Kadjar zaziva: „Pokreni se, život te čeka, avantura nije na kauču nego tamo negdje u nepoznatom…“

Mario je po struci kineziolog, nekadašnji je državni prvak u hrvanju grčko-rimskim stilom, bavio se manekenstvom, bio je Mister Hrvatske 2003, pobjednik je showa Ples sa zvijezdama. Premda se uvelike posvetio glumi, ostao je aktivan i u svom pozivu kineziologa, te je vlasnik fitness studija i fitness trener, često vodi događanja vezana uz temu zdravog života.

Ukratko, Mario je svestran i uspješan, baš kao i njegov novi najbolji prijatelj Kadjar. I sve sluti na onu kultnu avanturu koja završi rečenicom: „Louis, I think this the beginning of a beautiful friendship.“

PR: Renault