Uživajte u zamamnim delicijama u sjeni maslina ili se prepustite romantičnim trenucima pod zvjezdanim nebom na magičnoj Oleander terasi gdje ljeto još traje
Kako biste u potpunosti doživjeli posljednje slatke čari ljeta pozivamo vas na najljepšu terasu u gradu i uživanje u gastronomskim kreacijama talentirane šefice Ane Grgić. Primamljiva ponuda mesnih i ribljih jela iz à la carte jelovnika Zinfandels’ restorana uz savjete stručnog osoblja i sommeliera probudit će hedonista u vama, dok dozu adrenalina možete potaknuti flambé delicijama koje oduševljavaju okusima i spektakularnom vatrenom pripremom pred vašim stolom.
Kao savršenu uvertiru u noćni provod predlažemo Esplanade 1925 Lounge i Cocktail bar dio terase koji nudi ukusne zalogaje, savršeno rashlađeni šampanjac ili čašu dobrog vina te najbolje koktele u gradu s veličanstvenim pogledom.
Eno-gastro manifestacija Dan jegulje održat će se 13. prosinca u srcu doline Neretve – hotelu Merlot u Opuzenu. Cijeli dan moći će se uživati, po promotivnim cijenama, u jelima od jegulje uz probrana vina vinogorja […]
Želite doživjeti potpuni zimski užitak dok još drugdje nije pala niti pahulja s neba? Ili kad se drugdje već odavno otopio zadnji snijeg? Obertauern – skijalište na najvišoj nadmorskoj visini u pokrajini Salzburg – zimsko […]
Prestižni certifikat dodjeljuje se agencijama koje su, s ciljem međunarodne konkurentnosti, u svoje poslovanje uvele sustav upravljanja kvalitetom. Certifikate je članovima Udruge hrvatskih putničkih agencija (UHPA) uručio Gari Cappelli, ministar turizma, i Tomislav Fain, predsjednik […]