Novinarki Ivani Kalogjeri dodijeljena nagrada za Inspiraciju godine

Prema izboru portala Naturala.hr i magazina Naturala Life, nagradu Inspiracija godine dobiva Ivana Kalogjera, novinarka koja je preživjela karcinom dojke i pokrenula udrugu Nismo same

Ovogodišnja nagrada za Inspiraciju godine, prema izboru portala Naturala.hr i novog magazina Naturala Life, odlazi u ruke Ivani Kalogjeri. Iza Ivane stoji 16 ciklusa kemoterapije i borba s karcinomom dojke, a novi udarac uslijedio je kada je uslijed kemoterapije ostala bez posla. Okolnosti su to koje bi svakoga slomile, ali ne i Ivanu – ova dugogodišnja novinarka, danas je zdrava, a svoje je iskustvo pretočila u projekt „Nismo same“ koji svim ženama oboljelim od malignih bolesti poručuje kako rak nije i ne smije biti kraj.

Nevjerojatna snaga i ustrajnost ove žene-lavice, koja je svojim radom dotakla i promijenila živote mnogih, razlog je zašto je upravo Ivana Kalogjera dobitnica nagrade Inspiracija godine koju dodjeljuje portal Naturala.hr i magazin Naturala Life. Nagrada je uručena 14. prosinca na platou Gradec, ispred kućice Morska vila, a dodjelu nagrade svojim su darovima uveličali sponzori – Terme Laško darovale su Ivani vikend paket za dvije osobe, Poliklinika Bagatin tretman lica, Reviderm kozmetika make-up paket, a Skinfinity paket kozmetike.

Osim dodjele nagrade za Inspiraciju godine, bilo je još razloga za slavlje jer je ujedno predstavljen i prvi broj besplatnog lifestyle magazina Naturala Life.  Prvi hrvatski luksuzni magazin za zdravlje, wellness i ispunjen život Naturala Life pokriva sve aspekte zdravog življenja i promovira zdravi stil života kao cjelokupan osjećaj sreće i zadovoljstva nastao iz ravnoteže fizičkog, ali i mentalnog i emocionalnog blagostanja. Uz teme imuniteta, prehrane, wellnessa, hedonizma, putovanja i ekologije, u magazinu Naturala Life pročitajte intervju s Ivanom Kalogjerom, rezerviran baš za one trenutke kad pomislite da vam se srušio cijeli svijet i da dalje ne možete. Jer vjerujte, možete.

Naturala Life tiskano izdanje potražite u čekaonicama ordinacija, fitness centara, poliklinika, ljekarnama i specijaliziranim trgovinama, kozmetičkim i wellness centrima, frizerskim salonima i trgovinama zdrave hrane, a online izdanje čitajte na servisu issuu.

Tekst: Naturala.hr

Fotografije: Rene Karaman