Novo/staro omiljeno mjesto za urbanu publiku – X-Club (Medvešćak 2)

Nakon godina zatišja, urbani program vraća se u prostor nekadašnjeg kultnog kluba Gjuro2 pod novim imenom – X-Club. Predviđeni eventi će obuhvaćati najbolje od Trap, R’n’B, Hip Hop, Dancehall, Pop i House glazbe a uz partye očekuju vas i razni koncerti.

Možete očekivati spoj provjerenog i bezvremenskog te onoga što je trenutno najaktualnije ali se još uvijek nije proširilo po drugim klubovima kod nas. Trenutni party termini su petak i subota, no uskoro se ponovo pokreće i program srijedom. Također, vrijedi napomenuti kako će cijene pića biti po pristupačnim cijenama, između ostalog u ponudi će se naći i razni proizvodi iz Zmajske pivovare.

U subotu 29.9. zakazano je otvorenje na kojem će nastupiti zagrebačka trap senzacija KUKU$. Za after-party je najavljen SAMO KAOS, trap program koji je u kratko vrijeme privukao dosta pozornosti na klupskoj sceni. Ulaznice su limitirane i možete ih nabaviti u Dirty Old Shopu ili u sustavu Entria. Cijena ulaznice je 30 kn u pretprodaji i 40 kn na dan eventa (ako ih ostane).

Sljedeće subote 6.10. održat će se R’n’B party pod nazivom SAMO VIBEZ. Ideja je da se pokuša rekonstruirati i nadograditi jedinstvena atmosfera s legendarnih rnb partyja iz zlatnog doba bivšeg kluba.

Ostanite u toku jer se spremaju razne novosti, gostovanja i iznenađenja!

 

PR