Olival i smilje za njegu lica

Olivalove kreme za lice na bazi smilja imaju već kultni status – pronađite najbolju za sebe

Olival linija na bazi smilja prirodna je kozmetika potvrđene i kontrolirane kvalitete. Baza su tri visokokvalitetne kreme za njegu tri različita tipa kože, zatim suho ulje, tonik, mlijeko, maska, piling, micelarne otopine, gel i pjena, serumi te dvije nijansirane kreme za korekciju nepravilnosti.

Svim ovim proizvodima zajedničko je eterično ulje smilja. Linija na bazi smilja namijenjena je jednako mladim osobama koje tek  počinju s njegom kože do zrele i starije dobi. Najbolja učinkovitost krema na bazi smilja postiže se redovitom upotrebom, pogotovo je dobro kombinirati dnevnu hidratantnu i bogatu noćnu kremu. Nakon nekog vremena koža postaje glatka, zategnutija, rjeđe dolazi do nepravilnosti u vidu proširenih pora ili crvenila. Kod prirodne kozmetike slično je  kao i kod zdrave prehrane – rezultati su sigurni, samo je potreban određeni vremenski period za vidljivu učinkovitost.

Hidratantna krema na bazi smilja, emulzija je ulja jojobe i pšeničnih klica u vodi, a karakteristika joj je da hrani i vlaži kožu bez osjećaja suvišne masnoće, pa se stoga preporučuje za normalnu, suhu i osjetljivu kožu. Ulje jojobe slično je tekućem vosku, štiti i smanjuje isušivanje kože, a ulje pšeničnih klica bogato je vitaminima i mineralima te hrani kožu. Kod masne i mješovite kože Olivalova je preporuka Regenerativna krema na bazi smilja, koja za bazu ima ulje makadamije i vrlo je korisna kod problematične kože. U bogatoj noćnoj kremi glavni sastojak je ulje sjemenki marelice. Ovo ulje vrlo je dobar antioksidans, ugodno za kožu, pogodno  za zreliju, suhu i osjetljivu kožu.

Otkrijte snagu smilja, otkrijte Olival!

 

PR: Lollipop