Osječajnik u Supercaffeu nezaobilazno mjesto zagrebačkog Adventa

Hit blagdanski pokloni sa zagrebačkog Adventa

 Franck je na terasi zagrebačkog kafića StorySupercaffé uz božićnu čajanku predstavio još jednu atraktivnu lokacijuovogodišnjeg zagrebačkog Adventa – Osječajnik, koji spaja jedinstveni zimskiugođaj uz toplu šalicu finog čaja.

Franck čaj uz nas je već punih 50godina. Bogatstvo okusa voćnih, biljnih, zelenih i crnih čajeva nezaobilazan jedio naših omiljenih rituala – tu su za svaku prigodu i raspoloženje, tješe nas,inspiriraju, pokreću, usrećuju, a Osječajnik utjelovljuje tu viziju branda kojinas poziva da slijedimo svoj osjećaj.

Uz poseban adventski ugođaj,posjetitelji u Osječajniku mogu odabrati odgovarajući poklon za svoje najdraže- Franck čaj koji dolazi u posebnom blagdanskom ruhu sa simpatičnim porukamainspiriranim našim osjećajima i svakodnevnim životnim situacijama. 

U ponudi je šest okusa čaja – Šipak&Kupina, Exotic Green, Brusnica, Menta&Limunova korica, Kamilica te Jabuka i cimet – za koje možete odabrati blagdansko pakiranje sprigodnom porukom.

Gosti, među kojima su se našli i Edita Misirić i Ivan Vukušić, tako su u Osječajniku odabrali svoj idealni čaj,a kušali su i čajne koktele s rumom i ginom koje su pripremali Franckovibaristi. 

Osim klasičnih i već poznatih okusa, Franck je ove sezone lansirao nove jedinstvene kombinacije okusa čaja kao što su Menta&Limunova korica te Superiore Tea Topli zagrljaj. Okus Menta&Limunova korica svim čajoljupcima nudi jedinstvenu aromu, a punoća mente savršeno se upotpunjuje sa svježinom limunove korice, dok je Superiore Tea Topli zagrljaj na bazi kurkume i đumbira aromatizirana mješavina biljnog čaja kojoj neodoljivi miris daju jabuka i cimet.

Svi ljubitelji čaja i njegovihraznolikih aroma tijekom Adventa će moći uživati u bogatoj lepezi okusa, ali i lijepihosjećaja u Franck Osječajniku.

PR: 404

Fotografija: Igor Kralj/PIXSELL