Pearl Drops za lijep osmijeh

Pearl Drops, britanski brand pasti za poliranje zubi, kao glavni ključ lijepog osmijeha konačno je stigao i u Hrvatsku.

Jedan od najpoznatijih svjetskih pisaca i nobelovac Gabriel Garcia Marquez jednom je izjavio: ‘Nikada se nemojte prestati smijati, čak i kad ste tužni, jer se netko može zaljubiti u vaš osmijeh.’ Upravo je njegova izjava dobar početak priče o britanskom brendu Pearl Drops, jedinstvenim pastama za poliranje zubi, koje su od nedavno dostupne i hrvatskim kupcima u svim dm trgovinama.

Ključ lijepog i blistavog osmijeha mnogih poznatih svjetskih osoba pod imenom Pearl Drops, osmislio je jedan američki stomatolog daleke 1968. godine. Pearl Drops paste za poliranje zubi na svjetskom su tržištu prisutne već punih 40 godina, a najveću zapaženost duguju legendarnoj pop ikoni Tini Turner, koja se 1972. godine pojavila u TV reklami kao zaštitno lice ovog revolucionarnog proizvoda za izbjeljivanje zuba. Zanimljivo je da se u Velikoj Britaniji svakih 20 sekundi proda jedna Pearl Drops pasta za poliranje zubi, a u zadnjih godinu dana prodano ih je ukupno čak 1.887.332 komada.

Početkom svibnja 2014. Pearl Drops paste za poliranje zubi konačno su stigle i u Hrvatsku. Na policama drogerijskog lanaca dm zastupljena su tri proizvoda: Pearl Drops Instant White, Pearl Drops Hollywood Smile i Pearl Drops Coffee & Tea.

‘Svaka druga četkica za zube i svaka treća pasta za zube u Hrvatskoj kupe se u dm-u, što znači da naši sugrađani računaju na nas kada je u pitanju njega zubi. Zbog toga dm ima obvezu biti prvi koji će kupcima ponuditi inovativan i učinkovit proizvod za njegu zubi kada se on pojavi na tržištu. U dm-u zdravlje kupaca utkano je u sve odluke koje donosimo, a znamo koliko su bitni pozitivan stav i samopouzdanje. Zadovoljstvo nam je što kupcima dm-a možemo ekskluzivno ponuditi Pearl Drops proizvode kojima mogu napraviti prvi korak prema veselijem životu punom smijeha i veselja. Dm i Pearl Drops pomoći će sugrađanima da svoj osmijeh obasjaju bisernim sjajem koji će im dati dodatnu snagu da sa smiješkom idu ususret novim izazovima.’, izjavila je prigodom predstavljanja Đurđica Sedlić, marketing i PR dm-a.

Akterpublic