PROGLAŠEN POBJEDNIK LAŠKO IZAZOVA NA FESTIVALU PIVO IN CVETJE LAŠKO

Pobjednik Laško izazova je Željko Joksimović

Laško izazov, koji je okupio tri velike glazbene legende, dosegao je svoj vrhunac nakon tri uzbudljiva mjeseca. Najveći Laško izazov u kojem su se Neno Belan, Halid Bešlić i Željko Joksimović svojim pjevanjem »borili« za zadnju bocu Laškog dobio je svog pobjednika u konačnom izazovu koji se održao uživo na festivalu Pivo in cvetje Laško. I to zahvaljujući pljesku publike!

 Tako su se u velikom finalu 12. srpnja natjecale dvije legende kojima se dosad najviše pljeskalo – Halid Bešlić i Željko Joksimović – i to pjevajući svoje hitove uživo na pozornici festivala Pivo in cvetje Laško.

U uzbudljivom finalnom izazovu sudjelovao je velik broj posjetitelja ovog tradicionalnog festivala koji su ranije svojim favoritima i virtualno pljeskali na stranici lasko-challenge.com, a kraj natjecanja označen je dodjelom boce Laškog Željku Joksimoviću. Sretni pobjednik, kojem su obožavatelji pljeskali i za vrijeme finala, ukupno je »zaradio« pljesak 15 milijuna puta, a jako ga je oduševila i zaslužena nagrada – boca legendarnog slovenskog piva.

Željko nam je opisao kako je bilo raditi s još dvije velike glazbene legende te prve dojmove o svojoj pobjedi u Laško izazovu: „Jako sam sretan, hvala svima što ste pljeskali za mene! Rado sam sudjelovao u ovoj kampanji i pozivao vas da plješćete za mene, no u isto vrijeme također sam želio pobjedu i Halidu, budući da on toliko voli pivo. Ovu željno očekivanu bocu Laškog podijelit ću sa svojim kolegama Halidom i Nenom.“

Fanovi iz Slovenije, Hrvatske, Bosne i Hercegovine te Makedonije glazbenike su nagradili pljeskom 35 milijuna puta. To je dokaz da su oni, zajedno s Laškom, prave legende. Zapravo, pobjednik nije samo Željko Joksimović, već i po jedan obožavatelj iz svake zemlje sudionice u izazovu. U Hrvatskoj će stručni žiri uskoro odabrati sretnog pobjednika koji će osvojiti glavnu nagradu – Laško hladnjak pun piva Laško, kao što je to pošlo za rukom i jednom posjetitelju festivala, koji je točno odgovorio na pitanje u kvizu te dobio Laško hladnjak pun piva odmah po završetku finala.

PR: Heineken Hrvatska

Fotografija: Jure Makovec / PIC