Proslava 150. rođendana Staropramena dosegnula vrhunac na mjestu na kojem je sve započelo

Svojim nastupom uživo večer su dodatno učinili nezaboravnom legendarni Nile Rodgers & Chic, dok se u pozadini isticao predivni Prag.

Cjelogodišnje obilježavanje 150. rođendana Staropramena sinoć je dosegnulo svoj vrhunac u srcu pivovare u praškoj četvrti Smíchov. Više od 1.300 uzvanika iz cijele Europe okupilo se na mjestu na kojem je prije 150 godina započela priča o Staropramen brendu.

Svečana proslava u pivovari Staropramen u praškoj četvrti Smíchov označila je kraj događanja posvećenih povijesti pivovare od njezina osnutka prije 150 godina do danas.

Ovo jedinstveno događanje okupilo je više od 1.300 uzvanika s ukupno 31 tržišta kako bi zajedno obilježili svjetsku priču o Staropramenu. Pivari su za tu večer pripremili bogati izbor posebno odabranih jela, koja predstavljaju idealan spoj sa savršeno uravnoteženim okusom piva iz portfelja pivovare Staropramen. Svojim nastupom uživo večer su dodatno učinili nezaboravnom legendarni Nile Rodgers & Chic, dok se u pozadini isticao predivni Prag.

Ne postoji mjesto koje bi bolje ugostilo tu svečanu proslavu od povijesnog sjedišta pivovare Staropramen. Na tom je mjestu daleke 1869. godine skupina lokalnih čeških obrtnika, trgovaca i službenika potpisala memorandum o osnutku češke pivovare.

Sinoć je ta desetljećima stara zgrada ugostila svečanu proslavu u čast svjetskog uspjeha Staropramena – proslavu koja je obilježila prvih 150 godina njegova postojanja te predstavila sljedećih 150 godina, koje će jednako tako biti ispunjene nezaboravnim trenucima.

404