REMINGTON PREDSTAVIO INOVACIJE U NJEZI KOSE I TIJELA

Profesionalna njega kose za 24-satnu postojanost, te trajno glatka koža za nježan dodir. Uređaji ProLuxe, iLight, Precision Cut i Hyperflex Aqua uljepšavaju izgled svake žene i muškarca.

 Remington, vodeći proizvođač uređaja za stiliziranje kose i uljepšavanje tijela na prigodnom eventu „Remington  24/7 Lifestyle, 24 hours hairstyle“ predstavio je novitete iz svijeta ljepote, a na svojoj kosi  isprobala ih je i poznata voditeljica Marijana Batinić, koja se tom prigodom oduševila  novim loknama.

Što god radili, budite sigurni u izgled svoje kose i priuštite si prekrasnu frizuru koja traje 24 sata, a odgovara vašem životnom stilu 24/7. Frizure napravljene s Remington  PROluxe uređajima traju duže i uređene su od jutra do mraka.  PROluxe je nova inovativna kolekcija proizvoda za oblikovanje kose iz Remingtona s uvidom u potrebe žena, koja koristi OPTIheat tehnologiju. Inteligentna OPTIheat tehnologija fiksira frizure koje traju cijeli dan i ženama pruža lijepo uređenu kosu zdravog izgleda. Napravljen u luksuznoj nježno rozoj boji sa zlatnim detaljima, PROluxe asortiman osim što dobro izgleda, pruža dobar osjećaj na kosi.

PR: Akter public

Fotografija: Rene Karaman