RIDECAR i portal Naturala.hr te vode u Atlantida Boutique Hotel

Priključi se nagradnom natječaju „Živi. Voli. Vozi.“ i osvoji romantičan wellness-vikend za dvoje povodom Valentinova

Bez obzira pripadate li krugu ljubitelja Valentinova ili slavite anti-Valentinovo, pripreme za Dan zaljubljenih su u punom jeku. Ljubav nas ispunjava životnom energijom, bila ona romantična, prijateljska, platonska ili bilo kojeg od nebrojeno mnogo oblika ovog nezamjenjivog osjećaja.

Zimsku je veljaču najbolje ispuniti toplinom, druženjem, opuštanjem, ali i dozom rekreacije, kako bismo spremni dočekali proljeće koje više nije tako daleko. Pozivamo vas da se prijavite na nagradni natječaj koji organizira RIDECAR u suradnji s portalom Naturala.hr i Atlantida Boutique Hotelom u Rogaškoj Slatini.

Fotografirajte ono što najviše volite – vaše hobije, ljubimce, interese, prijatelje ili voljene osobe i osvojite ovaj mali zimski odmor za dvije osobe!

Mitska Atlantida živi u Rogaškoj

Grčki filozof Platon govorio je o izgubljenom otoku punom prirodne ljepote i nevjerojatnog bogatstva. Iako do danas znanstvenici nisu pronašli mitsku Atlantidu, legenda o nestaloj civilizaciji i dalje kruži u mjestu Rogaška Slatina. Mjesto je to poznato po tradiciji kupke i mineralne vode na čijoj uzvisini se smjestio i Atlantida Boutique Hotel. Ovaj hotel, u kojem prošlost i sadašnjost neprestano prate jedna drugu, posjeduje umijeće uravnoteženja zdravlja tijela, osjećaja, misli i duha, a nagradni paket “Živi. Voli. Vozi.” uključuje neograničeno korištenje sveobuhvatnog spa centra hotela. Pritom svoju dozu opuštanja zaokružite listanjem omiljenog magazina Naturala Life, čiji je posljednji broj posvećen upravo ljubavi (i drugim sitnicama).

Iako se opuštajućim čarima vrhunskog wellnessa teško oduprijeti, ne zaboravite da je na parkingu vaš BMW serije 5 koji čeka da istražite Rogašku Slatinu i njenu okolicu! Predlažemo da posjetite neke od mnogobrojnih slovenskih zanimljivosti: kartuzijanski samostan u Pleterju, Muzej na otvorenom u Rogatcu, Olimje, Ptuj, Maribor, Bled, Postojnsku jamu… Na raspolaganju su vam i brojne mogućnosti za opuštanje i sportske aktivnosti (tenis, biciklizam, pješačenje, planinarenje).

Prirodni će vam okoliš Rogaške Slatine sa svojim prirodnim izvorima vode i netaknutom prirodom omogućiti kontakt sa zelenilom, duge šetnje, meditaciju, rekreaciju i svjež zrak. Možda se odlučite za put po okolnim brdima, koja su prožeta radom poznatih vinara, a možete odabrati i neki od puteva netaknutih edukacijskih staza glasovitog zaštićenog parka prirode Boč. Za sve one koji na odmor ne mogu bez bicikla, Rogaška Slatina je pravo mjesto. Na recepciji hotela možete pronaći biciklističku kartu „Rogaška Slatina i okolica“, gdje vam je na raspolaganju ukupno 15 staza za bicikliste.

Najmaštovitijom fotkom do nagrade

Zvuči dobro? Jeste li se već zaljubili u ovakav vikend?

RIDECAR je za vas pripremio novu generaciju limuzine koja utjelovljuje ono najbolje od BMW vozila: sportsku estetiku i zadovoljstvo u vožnji. Uz nevjerojatno nizak koeficijent zraka od samo 0.22, putovat ćete tiho i udobno, a njegov 190 KS snažni dizelski motor u svakom trenutku isporučit će vam dovoljno snage.

Želimo da ovo iskustvo upišete u svoj kalendar na naš račun.

Za sudjelovanje u nagradnom natječaju potrebno je izvršiti sljedeće korake:

1. Otići na https://www.facebook.com/ridecar.hr/ ili https://www.instagram.com/ridecar.rentacar/

2. Javno objaviti fotografiju što za vas predstavlja ljubav, uz obavezne hashtagove #ridecar i #zivivolivozi

Ljubav nije samo za parove – kao ni ovaj natječaj. Podijeli objavu s prijateljima, označi ih u komentaru i zajedno odvezite nagradu koju možete iskoristiti do kraja ožujka. Još se stignete i zaljubiti!

Nagrada uključuje korištenje BMW vozila serije 5, dva noćenja za dvije osobe u Atlantida Boutique Hotelu u Rogaškoj Slatini (uključen doručak i večera), neograničeno korištenje spa centra i bazena, dva Naturala Life časopisa te piće dobrodošlice.

Pravo na sudjelovanje imaju sve osobe starosti iznad 21 godine koje imaju važeću vozačku dozvolu. Pozovite svoje prijatelje i povećajte si šanse za osvajanje nagrade koju možete iskoristiti do kraja ožujka. Naš stručni žiri odabrat će najmaštovitiju fotografiju i proglasiti pobjednika na Valentinovo, 14.02.2019. godine.

Pravila nagradnog natječaja možete pročitati ovdje.

RIDECAR vam želi bajkoviti vikend te ugodnu i sretnu vožnju!

PR