Sing with us – novi program engleskog jezika za djecu!

Smart škola stranih jezika već 15 godinu zaredom otvara svoja vrata svim postojećim i budućim polaznicima tečajeva stranih jezika.

Nakon izazovne 2020. godine, nastava se izvodi ponovno uživo, ali polaznici imaju mogućnost pohađati i online nastavu. Nastava za djecu počinje 20. rujna 2021., a za odrasle 4. listopada 2021.

„Već 15 godina organiziramo tečajeve jezika i uspješno se nosimo s trendovima. Naši profesori su naša najjača karika, koji na stručan, odgovoran, pristupačan i zabavan način prenose znanje kako na naše najmlađe polaznike, tako i na odrasle. Svi programi u Smart školi izrađeni su prema Smart metodi koja naglasak stavlja na aktivnu komunikaciju već od početnih stupnjeva, a gramatika se usvaja promatranjem i zaključivanjem umjesto učenjem napamet“, kaže direktorica Smart škole, profesorica Daniela Dapas.

Kroz razvijen sustav nadzora kvalitete Smart škola prati zadovoljstvo klijenata te sustavno proširuje i poboljšava svoje usluge. Stoga je ovo ljeto škola zablistala u novom ruhu, uz preuređenje prostora, obogatili su svoju ponudu novim programom engleskog jezika za djecu „Sing with us“. Program je namijenjen onoj djeci koja imaju interes za glazbu, koja se žele zabaviti pjevajući s vršnjacima, ali u isto vrijeme jačati svoje znanje engleskog jezika.

Osim tečajeva za djecu, Smart škola u svojoj ponudi ima grupne tečajeve jezika za odrasle, konverzacijski tečaj s izvornim govornikom te individualnu nastavu.

Želite li i Vi naučiti novi strani jezik ili usavršiti znanje postojećeg? Prijavite se već danas na besplatno inicijalno testiranje u Smart školi.

Smart