Širenje ”Žabac food outleta” kao prilika za novi početak

Danas je uz prisustvo izaslanika gradonačelnika grada Zagreba g. Tonija Biluša svečano otvorena treća poslovnica food outleta Žabac. Predstavnice zadruge Martinov Plašt gđa Anđelka Bunić te socijalna radnica Vesna Hari, predstavile su suradnju prilikom koje je zaposlen beskućnik Željko Rutič koji je i svečano otvorio ovu poslovnicu. Food outlet Žabac kao koncept danas zapošljava 32 ljudi.

Ovaj jedinstveni poduzetnički podhvat, koji je započeo kao obiteljski startup Maria i Maje Žamboki, dobio je prestižnu nagradu osvojivši drugo mjesto na Euromonitorovom natječaju za New Concepts in Retailing 2017, u kategoriji Grocery (hrv. Trgovina).

”Osim gospodina Željka Rutiča na našoj trećoj lokaciji zaposlit ćemo i jednu osobu s posebnim potrebama koja će raditi na našem detrdžentomatu. Bez kreditnih zaduženja i s jasnim poslovnim planom razvijamo obiteljsko poslovanje. Kupci imaju povjerenja u nas, a kao što znate u našim dućanima prodaje se lom, štok i rok roba koja je u potpunosti ispravna. Jako sam ponosan što ovaj koncept spriječava bacanje hrane.” izjavio je Mario Žamboki povodom otvaranja trećeg food outleta na lokaciji Importanne centra u Zagrebu.

 

PR: Apriori World