SJAJNA I ZDRAVA KOSA UZ OLIVALOV SILIKONSKI SERUM

Koliko god je pazili i mazili, ljeto, sunce i more itekako utječu na izgled kose. Olival predstavlja SILK ON – silikonski serum koji trenutno poboljšava frizuru, a kosu čini glatkom i sjajnom!

Kosa uokviruje lice i odaje tajnu dobrog zdravlja. Plijeni pažnju, a često je upravo ona kruna našeg modnog izričaja. Zato je dobro razmisliti pružate li joj sve što joj je potrebno. Super je vijest da je već samo jedan dodatan korak (ili proizvod) dovoljan da zablista cijelom svojom dužinom.

Pitate se kako beživotnu, krhku i oštećenu kosu vratiti u top formu? Uz pomoć specijaliziranog silikonskog seruma za kosu koji brzo i efektno daje rezultat.

Olivalov silikonski serum trenutno poboljšava izgled i trajnost frizure, olakšava raščešljavanje, ne masti kosu, a krhka i oštećena kosa djeluje sjajno i lepršavo. Prednost upotrebe je brzo djelovanje i efekt koji traje nekoliko dana.

Koristi se nakon pranja primjenom na vlažne ili suhe vrhove. Dovoljno je svega nekoliko kapi, ovisno o dužini i gustoći kose. Djeluje na način da ju štiti vodootpornim filmom i tako pomaže u sprječavanju gubitka vlažnosti te ju čini manje poroznom, krhkom i punijom. Ovaj proizvod mogu koristiti svi tipovi kose. Uživajte u sjajnoj, zdravoj i svilenkastoj kosi bez obzira na godišnja doba i vremenske uvjete!

 

PR: Lollipop