Unikatni tanjuri s crtežima djece iz Udruge za sindrom Down najbolji božićni poklon

Zvijezda i ove godine donacijom podupire štićenike zagrebačke udruge

Treću godinu zaredom nastavlja se suradnja Udruge za sindrom Down Zagreb i Zvijezde. Ove godine kao rezultat te suradnje nastali su unikatni tanjuri na kojima su otisnuti crteži dvojice devetogodišnjaka, Marka i Noe,koji su oslikali suncokret, cvijet iz čijeg srca nastaje Zvijezdino suncokretovo ulje.

Kreativne radionice štićenika udruge potiču maštu iprijateljstvo, a Zvijezda ih je podržala i donacijom. Ukrašeni tanjuri bit ćeprigodan poklon koji će Zvijezda darivati korporativnim partnerima. Uz prigodnu donaciju, tanjuri će se moći nabaviti i u prostorijama udruge na adresi Hrgovići 59, Jarun, Zagreb i tako postati najbolji božićni poklonili ukras u svakom domu.

Suradnja vodeće domaće proizvodne kompanije i Udruge zasindrom Down Zagreb započela je 2016. godine. Dosad su štićenici udruge svojim kistom oslikali dvije limitirane etikete Zvijezdina suncorketova ulja. Riječ jeo proizvodu koji se nalazi u gotovo svakom kućanstvu u Hrvatskoj, a Zvijezda suncokretovo ulje proglašeno je i najsnažnijim domaćim brendom prema istraživanju Ipsos Puls – Brand Score.

Udruga za sindrom Down Zagreb brine o više od stotinu djece kroz brojne radionice, savjetovanje, terapije i brojne projekte koji potiču puno uključivanje osoba sa sindromom Down u svakodnevni život.

–  Drago nam je da Zvijezda prepoznaje važnost senzibilizacije javnosti o našem pitanju i zato smo beskrajno sretni što već tri godine uspješno surađujemo na projektima koji nam omogućavaju da svoje poruke komuniciramo glasnije, izjavila je Natalija Belošević, predsjednica Udruge za sindrom Down Zagreb.

– Svaka nova suradnja s Udrugom Down za nas je prava inspiracija. Njihovi nas radovi vesele, pune dobrom energijom i potiču nas dasvaki dan budemo još bolji, i u poslu, ali i jedni prema drugima, izjavila je Marina Knežević, direktorica marketinga i razvoja Zvijezde te za iduću godinu najavila i niz novih aktivnosti kojima će poduprijeti osobe sa sindromom Down.  

PR: Komunikacijski laboratorij