Zvonko Bogdan nastupom u kavani Johann Franck oduševio sve prisutne

U petak 08.ožujka 2019. veliki umjetnik, autor i pjevač Zvonko Bogdan održao je koncert u Zagrebu, u divnoj atmosferi kavane Johann Franck, uz pjesmu uživalo se i u odličnim vinima Vinarije Zvonko Bogdan.

Organizator koncerta Miva galerija vina i Vinarija Zvonko Bogdan, ponosni su na koncert ovog velikog umjetnika, a legendarni pjevač i njegovi tamburaši pobrinuli su se za nezaboravnu atmosferu svih prisutnih.

Uživalo se uz bezvremenske hitove, Govori se da me varaš, Ej salaši na sjeveru Bačke, Kraj jezera, Osam tamburaša s Petrovaradina, Ova pisma refren nema i mnoge druge, a postignuta sinergija publike i pjevača bila je uistinu posebna, kao i veličanstvena energija Zvonka Bogdana koji je pjevao puna dva sata.  Zvonko Bogdan iskreno se zahvalio publici kojoj je užitak bilo pjevati, a posebno ženama kojih je u publici bilo mnoštvo te je ovo bila idealna prilika za proslaviti Dan žena.

Svi prisutni imali su priliku kušati i uživati u vinima Vinarije Zvonko Bogdan. Tako su se u ponudi Johann Franck kavane našla odlična i svjetski nagrađivana vina, 8 tamburaša, Cuvée Život teče, Sauvignon Blanc, Cuvée No.1.

Vinarija nosi ime poznatog subotičkog pjevača, čija su umjetnost i ime sinonim za vrhunski doživljaj, a upravo vrhunski doživljaj pretočen je i u cijelu priču oko vina Zvonko Bogdan;  Icon Campana Rubinus,  Icon Campana Albus, 8 tamburaša, Sauvignon Blanc, Pinot Blanc, Rose, Chardonnay, Cuvee Život teče, Cuvee No.1,   koja možete naći u ponudi Miva galerije vina.

PR: MIVA

Fotografija: Mirko Janković