Menu i Aura destilerija daruju

3 čitatelja s po 1 bocom AURA GIN KARBUN

 

AURA GIN KARBUN

Karbun – stara riječ za ugljen

Prilikom destilacije prolazi proces filtracije kroz aktivni ugljen

Aktivi ugljen veže na sebe toksine, kako iz tjela tako iz tekućine ili okoline, dobar je za filtriranje i skidanje nepoželjnih toksina,  pesticida, teških metala iz destilata.

Tako da ga  poslužujemo s komadićem ugljena, koji se može i ne mora pojest.

Aura gin karbun je lagan i aromatičan, preporučujemo konzumaciju s tri kocke leda, komadićem naranče, komadićem aktivnog ugljena te suhim tonikom.

U terakotnu bocu smo ga također stavili zbog načina proizvodnje karbuna, stara proizvodnja ugljena se odvijala u karbonicama koje  se prekriju s zamljom (stare karbunice na Ćićariji).

Inspiracija za cijelu priču su karbunice , kao i poveznica s Ćićarijom jer gore beremo klekove bobice koji su glavni sastojak za proizvodnju gina.

Etiketa je također crtana s ugljnom i onda replicirana na bocu

Destilerija AURA

Tvrtka ‘Aura proizvodi’ bavi se proizvodnjom ekskluzivnih tradicionalnih proizvoda kao što su rakije i džemovi te ostali autohtoni proizvodi od samoniklog ljekovitog bilja te divljeg voća ubranog u ekološki čistom okolišu na obroncima Ćićarije daleko od cesta i naseljenih mjesta

Od početne proizvodnje za vlastite potrebe razvili smo se u obiteljsku tvrtku koja prvenstveno vodi računa o kvaliteti svojih proizvoda, kvaliteta proizvoda mora bit onakva kakvu su mogle proizvesti samo naše bake u kućnoj radinosti bez ikakvih konzervansa i umjetnih sastojaka.

U našoj proizvodnji mogu se naći zanimljive delicije, od džemova koji se rade od koprive, mente, maslačka, kadulje, bazge, smokve, šljive i drijena do rakija koje odležavaju do tri godine, pola godine na maceraciji, nakon toga se talože te pretaču kroz slijedeće dvije i pol godine i do šest puta kako bi se na prirodan način izgubio talog.

Naši proizvodi mogu se pronaći u boljim vinotekama diljem Hrvatske, trgovinama delicija, renomiranim hotelskim kućama, vrhunskim restoranima te zračnim lukama, uz to imamo svoje trgovine u Istri koje se nalaze u Humu- najmanjem gradu na svijetu, te Buzetu- gradu tartufa gdje se nalazi Destilerija gdje se odvija i proizvodnja, osim u Istri naše trgovine su u Vrbniku na otoku Krku te u Nacionalnom parku Krka.

Proizvodi ‘AurA’ na tržištu su prepoznati kao vrhunski brend u koji je uloženo puno rada i neizmjerno velika količina ljubavi za svaki proizvod, stoga i naš slogan potkrepljuje sve prethodno rečeno:                            „RUKOM UBRANO, S LJUBAVLJU PRIPREMLJENO“

PRIJAVE PRIMAMO DO NEDJELJE 11.06.2017. U 12.00 SATI


KAKO DOBITI DAR:

       1.  Prijavite se na naš newsleter i lakjajte našu FB stranicu

       2.  Pošaljite e-mail na : marketing@menu.hr

                        Stavite naslov:  GIN KARBUN

                        Dodajte svoje podatke: Ime i prezime, adresa, tel.broj.

NAPOMENA: Ne šaljemo darove izvan Hrvatske


Naša redakcija izabrat će dobitnika

Dobitnici su:

  • Neven Crvenković
  • Željka Vrbovec
  • Dubravko Šimet