Menu i g3spirits daruju

5 čitatelja sa  po 1 bocom Bottega Gold Rose

 

Bottega Rose Gold

Pinot Nero Spumante Brut

Sadržaj: 0,75L      Alkohol: 11,5% vol

Virtuoznost, energija i genijalnost obiluju u ovom primamljivom Rosé pjenušcu poduzetnika Sandra Bottega-e i njegove obitelji. Ima izrazito cvjetni buke s mješavinom mirisom bobica ribizla i divljih jagoda. Okus je svjež, s dobro balansiranim omjerom kiselosti, skladan i delikatan, ali ustrajan. Razlog tome je ručno ubrano grožđe i vinifikacija na kontroliranoj temperaturi.

G3 SPIRITS d.o.o.

  • S obzirom na vodeću poziciju u uvozu i distribuciji alkoholnih i bezalkoholnih pića, misija tvrtke G3 Spirits je udruživanje snage međunarodno priznatih brendova s lokalnom stručnošću i poznavanjem tržišta. Spoj inovativnosti, vrhunskih trgovačkih vještina i najviših organizacijskih normi generira održivu vrijednost za naše kupce i potrošače. Održivost, kao i naš pažljivo izbalansiran portfolio, srž su upravljanja G3 Spirits grupom. Tijekom više od 20 godina uspješnog poduzetništva G3 Spirits je, razvio i njegovao kulturu s duboko ukorijenjenim vrijednostima, kao što su: inovacija, odgovornost, izvrsnost i napredak. One su ujedno i vodilja našega razvoja u svakodnevnom poslu. Uspješno vođenje pažljivo odabranog i dobro izbalansiranog portfolia u okviru efikasne organizacije, omogućuje nam da ostanemo jedno od vodećih poduzeća u regiji. Težeći stalnom napretku, naš cilj nije postati najveći, već ostati najbolji.

Više o vinariji na linku

 

 

PRIJAVE PRIMAMO DO NEDJELJE 22.04.2018. U 12.00 SATI


KAKO DOBITI DAR:

        1.  Prijavite se na naš newsletter i lajkajte našu FB stranicu

        2.  Pošaljite e-mail na : marketing@menu.hr

                        Stavite naslov: Bottega

                       Dodajte svoje podatke: Ime i prezime, adresa, tel.broj.

NAPOMENA: Ne šaljemo darove izvan Hrvatske, u obzir nećemo uzeti neprijavljene na newsletter i molimo bez dodatnih komentara


Naša redakcija izabrat će dobitnika

Dobitnici su:

  • Natalija Mikulić
  • Ružica Perić
  • Vedrana Stanišić
  • Neven Crvenković
  • Žana Šimegi