Menu i PIP daruju

3 čitaljelja sa po 1 mednim poklon paketom

( U poklon paketu uz Coffeemed ide i paket Premium meda )

..

Cofeemed – prirodno medno sladilo za kavu i mlijeko

  • Potpuno prirodan proizvod od tri sorte meda sa tri biljna ekstrakta
  • 20% manje kalorija, više nutrijenata
  • U mlijeku ga mogu koristiti i djeca već od godine dana starosti
  • Ne mijenja okus kavi, koristi se za sve vrste kava

„Neka hrana tvoja bude lijek tvoj i neka lijek tvoj, bude hrana tvoja“ davno je rekao Hipokrat i to je ono čega se mi u PIP-u držimo

Većina od nas svako svoje jutro započinje sa šalicom kave. Crna ili bijela, capuccino ili espresso, kava je uvijek uz nas i u vrijeme druženja sa prijateljima, poznanicima ili poslovnim partnerima.

Izvanredan okus kave svatko prilagođava prema svojim preferencijama koristeći dodatke kao što su mlijeko i/ili šećer. Konzumni šećer koji sadrži prazne kalorije, spušta energiju i deblja može se zamijeniti prirodnim pripravkom Coffeemed koji nam na tržište donosi najstariji privatni proizvođač pčelinjih proizvoda u Hrvatskoj, tvrtka PIP d.o.o.

Cofeemed je zdravo i ukusno medno sladilo koje se može koristiti u kavi i/ili mlijeku. Sadrži tri sorte meda sa tri biljna ekstrakta i u potpunosti je prirodan proizvod. U mlijeku ga mogu koristiti i djeca već od godine dana starosti. Može se koristiti za sve vrste kava, a što je najvažnije – potpuno se sljubljuje s okusom kave i ne mijenja joj okus.

Med vraća energiju, jača otpornost organizma, olakšava resorpciju lijekova i hormona, posjeduje antiseptičko, antimikrobno i protuupalno djelovanje. On je i hrana i lijek. Cofeemed sadrži 20% manje kalorija i više nutrijenata od iste količine šećera, a kako je Cofeemed 1,5 puta slađi potrebna je manja količina za zaslađivanje pa je ukupna količina unesenih kalorija znatno manja.

Popijete li dnevno u prosjeku dvije kave, godišnje postoji više od 700 dobrih razloga da napravite zdravi iskorak i šećer koji ste planirali staviti u kavu zamijenite jednom vrećicom Cofeemeda.

Coffemed je dostupan u Konzumu, Vrutku i PIP maloprodaji

PIP

PIP je pčelarska tvrtka čija djelatnost obuhvaća pčelarstvo i pčelinje proizvode, te područje apiterapije u segmentu dodataka prehrani i prirodne kozmetike. U provedbi radi se o razvoju i inovativnoj proizvodnji inovativnih proizvoda u inovativnim tehnološkim procesima.
Inovativni proizvodi se naglašeno ističu kroz inovativnu liniju Farmakol temeljenoj na načelima farmakologije – farmakologija u apiterapiji, a proizvodi su mednopropolisni sirupi bez konzervansa, propolisne otopine sa i bez alkohola,  matična mliječ, te prirodna kozmetika.
Sjedište i proizvodnja tvrtke PIP je u Pisarovini gdje uz liniju Farmakol proizvodimo jedinstvene proizvode Energypip i Coffeemed, liniju Med hrvatskih pčelara, med s dodacima, medne likere i druge proizvode.
30. obljetnica tvrtke PIP dio je 90. obiteljske obljetnice bavljenja pčelarstvom, 140. obljetnice organiziranog hrvatskog pčelarstva i 731 godinu običajnog prava, i za pčelarstvo, u hrvatskoj pravnoj povijesti, „Vinodolski zakonik“ iz 1288. godine.

Više informacija o ostalim PIP proizvodima potražite na web stranici www.pip.hr

Premium med


PRIJAVE PRIMAMO DO NEDJELJE 29.12.2019. U 12.00 SATI

KAKO DOBITI DAR:

        1.   Ako želite lajkajte našu FB stranicu

        2.  Pošaljite e-mail na : marketing@menu.hr

Stavite naslov: PIP Coffemed

Dodajte svoje podatke: Ime i prezime i mjesto boravka

NAPOMENA:

  –  Molimo dobitnike da se u roku od 3 dana nakon objave dobitnika jave na naš

email: marketing@menu.hr 

i pošalju adresu i telefonski  broj radi dostave dara. 
 ( podaci će se koristiti isključivo radi dostave i nakon toga izbrisati )

 –  Ne šaljemo darove izvan Hrvatske

–   Molimo bez dodatnih komentara


Naša redakcija izabrat će dobitnika

Dobitnici su:

  • Davor Katavić
  • Zorana Ivić
  • Davorka Topalovac