Menu i restoran Žganjer daruju

2 čitaljelja sa po 1 bonom vrijednosti 150,00 kn

—————————————————————-

RESTORAN ŽGANJER

Okusite kontinentalnu Hrvatsku!

…Dovoljno blizu da se do njega brzo dođe, a dovoljno daleko da se zaborave svakodnevne brige i gradske gužve…  Nedaleko povijesnog Ozlja, u živopisnom mjestu Jaškovu, od 1974. godine obitelj Žganjer pruža svojim gostima kulinarske užitke i nezaboravne trenutke u domaćoj i prijateljskoj atmosferi. Restoran Žganjer je spoj tradicije i modernih trendova u službi zadovoljstva naših gostiju!

Kod pripravljanja hrane naglasak se stavlja na svježe namirnice domaćeg porijekla lokalnih gospodarstvenika, a tradicija se očituje u njegovanju starih običaja pripreme tradicionalnih jela. Okusite naše domaće specijalitete- kruh i pogačice, janjeću paštetu, kobasice, šunke i špek. Tijesto štrudle se oblikuje starinskom tehnikom, koju nas je prije nekoliko desetljeća naučila baka Dora. Koliko je štrudla važna u restoranu Žganjer, govori i činjenica kako je upravo u Jaškovu, uz pomoć cijele zajednice, napravljena najduža štrudla za Guinnessovu knjigu rekorda od čak 1479,38 m.

Osobitost restorana čini tradicija dovoza živih janjaca s otoka Paga i Krka i priprema na ražnju nad bukovim drvima neposredno prije posluživanja. U tradicionalnu pripremu uspješno je uklopljena obrada mesa u suvremenoj vlastitoj klaonici koja je ocijenjena 1. kategorijom EU. Vlasnik Ivan Žganjer osobno svako janje kupuje od provjerenih malih obiteljskih proizvođača, od kojih pojedine poznaje i preko 30 godina.

Restoran Žganjer, Jaškovo 51, 47280 Ozalj

Više na linku


PRIJAVE PRIMAMO DO PETKA 20.12.2019. U 12.00 SATI

KAKO DOBITI DAR:

        1.   Ako želite lajkajte našu FB stranicu

        2.  Pošaljite e-mail na : marketing@menu.hr

Stavite naslov: Restoran Žganjer

Dodajte svoje podatke: Ime i prezime i mjesto boravka

NAPOMENA:

  –  Molimo dobitnike da se u roku od 3 dana nakon objave dobitnika jave na naš

e-mail: marketing@menu.hr 

i pošalju adresu i telefonski  broj radi dostave dara. 
 ( podaci će se koristiti isključivo radi dostave i nakon toga izbrisati )

 –  Ne šaljemo darove izvan Hrvatske

–   Molimo bez dodatnih komentara


Naša redakcija izabrat će dobitnika

Dobitnici su:

  • Aleksandra Samardzic
  • Ratko Mavar