MENU i Rimske terme daruju

 2 čitatelja s  cjelodnevnim kupanjem u Rimskim termama za 2 osobe

 

Dugo toplo ljeto u Rimskim termama

Odvojite nekoliko dana u ljetnim mjesecima i prepustite se užicima koje vam nude Rimske terme – od prekrasne prirode, odličnog smještaja, vrhunske gastronomije do wellness tretmana posebno kreiranih za vas

Već sam pogled na veličanstvenu prirodu, pitoreskne brežuljke, idiličnu dolinu Savinje, skrivene romantične šetnice te park s golemim sekvojama koje okružuju Rimske terme, priziva asocijacije na mjesto kao stvoreno za osvježenje. Poseban  šarm nude raskošne sobe sa velikim okruglim krevetom, privatnom saunom i jacuzzijem, a povijesni dio termi vjerojatno je najromantičnije mjesto za čarobne kupke i masaže udvoje. Kada još dodate večeru pod svijećama u nekoliko slijedova u à la carte restoranu Sofija – doživljaj je potpun i zaokružen baš u konturama srca.

Rimske terme nalaze se na samo sat vremena od Zagreba i nude sve za romantični vikend u kojem će svaki trenutak biti ispunjen čistim hedonizmom. Opustite se u bazenima koji izgledom podsjećaju na one u starom Rimu i uživajte u svim blagodatima koje pruža ljekovita termalna voda iz 1000 metara dubokog izvora.

Priuštite si raskošnu Rimsku kupku u kamenoj kupelji uz koju dobivate piling od meda i soli, vino Malzum izrađeno po starom receptu i platu s voćem za potpuni doživljaj. Tu su i posebne masaže poput Rimske uz svijeće i zvučnu kupku gonga, prastarog glazbenog instrumenta koji liječi i balansira tijelo.

Za one koji žele otići korak dalje i do kraja se razmaziti na raspolaganju je i luksuzna vila Sisi – prava privatna wellness oaza u kojoj svaki apartman ima svoju saunu i kamin kao stvoren za zajedničke trenutke.

Osvježenje u ljetnim mjesecima – Rimske terme

Više informacija:

https://www.rimske-terme.si/hr/?package=dugo-toplo-ljeto-u-rimskim-termama-2

 

 

 

PRIJAVE PRIMAMO DO NEDJELJE 25.06.2017. U 12.00 SATI


KAKO DOBITI DAR:

       1.  Prijavite se na naš newsleter i lakjajte našu FB stranicu

       2.  Pošaljite e-mail na : marketing@menu.hr

                        Stavite naslov:  RIMSKE TERME

                        Dodajte svoje podatke: Ime i prezime, adresa, tel.broj.

NAPOMENA: Ne šaljemo darove izvan Hrvatske


Naša redakcija izabrat će dobitnika

Dobitnici su:

  • Lili Rodić
  • Milivoj Šipun