Menu i SUBMARINE daruju

 2 POKLONA BONA  ZA RUČAK/VEČERU ZA DVOJE

Poklon bon : 

  • Dva “The Red one” burgera (single ne double, monster nije uključen)
  • Dva krumpirića
  • Dva pića po izboru

BON treba iskoristiti do 30.11.2018

Uz novi burger Mate Jankovića SUBMARINE ekipa oblučna u misiji vraćanja osjeha na dječja lica

„Zajedno u misiji vraćanja osmijeha na dječja lica“ glavni je cilj društva koje se okupilo oko Submarine Burgera. Jedan od najpoznatijih hrvatskih chefova Mate Janković osmislio je novi burger, od čije će se prodaje dio sredstava donirati udruzi CRVENI NOSOVI klaunovidoktori.

Buger i cjelokupna akcija predstavljena je u subotu na Jedanaestom Weekend Media Festivalu u Rovinju gdje će se premijerno novi burger moći probati po prvi puta.

Prigodnog naziva, burger The Red One, sastoji se od domaćeg peciva, 100% junetine iz lokalnog uzgoja, svježe zelene salate, grilanog dimljenog sira, listića kiselih krastavaca, cherry rajčica,  domaćih čvaraka te originalnog Matinog umaka.

„Submarine je do sada donirao preko 130 tisuća kuna u razne dobrotvorne svrhe te smo s ovom akcijom suradnju s CRVENIM NOSOVIMA odlučili podignuti na još viši nivo, a u tome nam je sa svojom kreativnošću pomogao Mate Janković, čiji će burger sigurno oduševiti mnoge“, rekao je Luka Jureško iz Submarinea tijekom predstavljanja ove suradnje.

Podsjetimo kako u Submarineu od samog početka njeguju društveno odgovorno poslovanje pa su u dosadašnjem radu skupljali pelene za djecu tijekom izbjegličke krize, božićnim poklonima pokušali su razveseliti štićenike Doma za nezbrinutu djecu Grada Zagreba, a svake godine u svojim restoranima obilježavaju Dan ružičaste vrpce i Movember. Pomažu i Rugby klubu Zagreb, biciklističkom udruženju Campetto Rijeka, a sponzorirali su i nekoliko biciklističkih utrka.

“Novi burger slijedi temeljne vrijednosti Submarinea – domaće, ali drugačije te vjerujem kako će ova cjelokupna priča stvoriti mnoge pozitivne reakcije i dobra djela”, dodao je Mate Janković.

Nova će akcija biti prisutna u svim Submarine restoranima, odnosno na četiri lokacije u Zagrebu, u Rijeci te Voloskom.

„Sretni smo i uzbuđeni zbog suradnje sa Submarineom, koja traje već treću godinu, a posebno nam se sviđa što nas ove godine u zajedničkoj kampanji podržava i kulinarski velikan. Donirana sredstava, od prodaje burgera The Red One,  uložit ćemo u donošenje osmijeha i radosti kroz redovne klaunodoktorske vizite“, naglasila je Nataša Vrhovec, voditeljica odnosa s javnošću  udruge CRVENI NOSOVI.

Njihova udruga već osmu godinu ostvaruje svoju misiju donošenja životne radosti ljudima koji su bolesni, nemoćni i pate, prvenstveno djeci na liječenju u bolnici.

 

 

PRIJAVE PRIMAMO DO NEDJELJE 11.11.2018. U 12.00 SATI


KAKO DOBITI DAR:

        1.   Lajkajte našu FB stranicu

        2.  Pošaljite e-mail na : marketing@menu.hr

                        Stavite naslov: Submarine The Red One

                       Dodajte svoje podatke: Ime i prezime i mjesto boravka

NAPOMENA:

      – Molimo dobitnike da se u roku od 3 dana nakon objave dobitnika jave na naš e-mail: marketing@menu.hr  i pošalju adresu i telefonski  broj radi dostave dara

      – Podatke ćemo koristiti isključivo za dostavu dara i nakon toga ih izbrisati

      – Ne šaljemo darove izvan Hrvatske i molimo bez dodatnih komentara

 


Naša redakcija izabrat će dobitnika

 

Dobitnici su :

  • Željko Bukša, Zagreb
  • Vesna Jazbić,  Sevete