Menu i terme Krka daruju

1 čitatelja sa  noćenjem za 2 osobe sa polupansionom u hotelu Šport****

Otočec, za predane strastima

Volite istraživati izolirana mjesta? Da li ste strastveni fotograf?  Uživate u šetnjama, promatrate prirodu i slušate pjev ptica?  Da li je Vaš hobi trčanje?  Možda tenis? Volite vožnju biciklom, plivanje ili planinarenje?  Da li je Vaša strast golf ili možda gastronomija?

 Ako ste na barem jedno pitanje odgovorili potvrdno, onda znate kako životu dodati boje i znate uz svakodnevna opterećenja uživati u slobodnom vremenu.

Aktivni predah je koristan odmor

Ako se tijekom odmora bavite aktivnostima koje Vas vesele i opuštaju, s praznika ćete se vratiti puni elana i nove snage. Naročito, ako za odmor odaberete Otočec, gdje je dostupna stvarno šarena paleta aktivnosti.

Otočec poziva, da se mu predate svom strašću

Ljepota prirode na Otočcu zadivljuje. Rijeka Krka, koja vijuga između sunčanih obronaka, poziva vas na šetnju, trčanje ili vožnju biciklom uz njeno korito. Na otoku usred rijeke Krke nalazi se jedna od najljepših slovenskih znamenitosti – dvorac Otočec. Gastronomski raj za gurmane i ljubitelje fotografiranja.

Nedaleko od dvorca čeka vas hotel Šport, koji između ostalog nudi termalni bazen sa saunama. Dok plivate u bazenu ovdje možete primijetiti kako ljubitelji adrenalina žive svoju strast u pustolovnom parku – spuštaju se među krošnjama stabala i penju se u vrtoglave visine.

Pridružite im se – prevladavanje prepreka visoko među krošnjama je iskustvo koje nikada nećete zaboraviti.

Nemojte propustiti slatki osjećaj pobjede, kada nakon završenih izazova u Pustolovnom parku na Otočcu iznova osjetite tvrdo tlo pod nogama!

 Nedaleko sa strane je sportski centar s obnovljenom višenamjenskom sportskom dvoranom i vanjskim teniskim terenima, igralištima za odbojku, košarku i nogomet. Na drugoj strani rijeke Krke proteže se golf teren, sa osamnaest polja za igranje, koja oduševljavaju i najzahtjevnije golf igrače.

Otočec okružuju brojne pješačke i biciklističke staze. U hotelu možete unajmiti štapove za hodanje, karte i opise staza, kao i bicikle. Na Otočcu je dakle ponuda potpuna za sve one koji strasno uživaju u prirodi i u rekreaciji.

Ako se već ujutro volite rastegnuti kao mačak i malo vježbati za bolji dan, bit ćete oduševljeni sobama u hotelu Šport na Otočcu. Zašto? Neka ostane tajna – dođite i iskusite.

 Uživate u gastronomiji?

 I ljubitelji gastronomije će na Otočcu doći na svoje. Kuharski majstori suptilno isprepliću tradicionalne recepte sa suvremenim trendovima, s jednom svrhom – iznenaditi, razmaziti, usrećiti, oduševiti goste.

Za vrijeme školskih praznika obiteljima nudimo posebne pogodnosti: besplatan boravak 1 djeteta do 14 godina starosti, te za djecu do 6 godina starosti, ako borave u sobi s dvoje odraslih, te povoljne popuste za drugu djecu.

Za sve vas koji pratite svoje strasti i provodite aktivno svoje slobodno vrijeme, Otočec je idealno odredište za odmor. Iznenadit ćete se što sve možete iskusiti i priuštiti si po sasvim pristupnim cijenama.

Hotel Šport 4* Otočec     T: 08 20 50 300    booking@terme-krka.si     www.terme-krka.si

[fvplayer src=”https://youtu.be/NzWlsdPc2is”]

PRIJAVE PRIMAMO DO NEDJELJE 13.05.2018. U 12.00 SATI


KAKO DOBITI DAR:

        1.  Prijavite se na naš newsletter i lajkajte našu FB stranicu

        2.  Pošaljite e-mail na : marketing@menu.hr

                        Stavite naslov: Terme Krka

                       Dodajte svoje podatke: Ime i prezime i mjesto boravka

NAPOMENA:

  –  Molimo dobitnike da se u roku od 3 dana nakon objave dobitnika jave na naš e-mail: marketing@menu.hr  i pošalju adresu i telefonski  broj radi dostave dara

 –  Ne šaljemo darove izvan Hrvatske, u obzir nećemo uzeti neprijavljene na newsletter i molimo bez dodatnih komentara


Naša redakcija izabrat će dobitnika

Dobitnica je: Danira Orešić