Menu i vina Prelac daruju

 5 čitaljelja sa po 1 buteljom vina MOMJANSKI MUŠKAT

MOMJANSKI MUŠKAT 2017.

Vino je slamnatožute boje sa zlatnim odsjajima koji se protežu kristalnom bistroćom. Krase ga mirisi poljskog cvijeća i aroma sočne breskve. Vino je poluslatko, svježe i lepršavog tijela. Rashlađeno na 8 – 12 °C preporučujemo sljubiti ga s voćnim krostatama i raznim savijačama.

VINA PRELAC

U sjeverozapadnom dijelu Istre, na brdovitim obroncima gornje Bujštine, smjestio se srednjovjekovni gradić Momjan. Omeđen vinogradima i maslinicima, s predivnim pogledom na Jadransko more i Alpe, Momjan je odredište koje se mora posjetiti i doživjeti. Nezaobilazna odredišta Momjanštine naše su vinarije i konobe koje ovaj krajolik čine još zanimljivijim i privlačnijim. Zato smo prije dvadesetak godina utemeljili obiteljsku vinariju Prelac. Do vrhunske smo kvalitete uspjeli odnjegovati autohtona vina kojima se danas i ponosimo: malvaziju, refošk i momjanski muškat. Na našoj su se zemlji udomili cabernet sauvignon i chardonnay te smo i od njih uzeli ono najbolje. A kako bismo udovoljili prohtjevima i onih najzahtjevnijih, započeli smo avanturu proizvodnje pjenušca. Pomno odabrano i ručno brano grožđe, svojom je pretvorbom dalo zavidne rezultate i našem roseu od refoška.

PRIJAVE PRIMAMO DO NEDJELJE 20.05.2018. U 12.00 SATI


KAKO DOBITI DAR:

        1.   Lajkajte našu FB stranicu

        2.  Pošaljite e-mail na : marketing@menu.hr

                        Stavite naslov: Vina Prelac

                       Dodajte svoje podatke: Ime i prezime i mjesto boravka

NAPOMENA:

  –  Molimo dobitnike da se u roku od 3 dana nakon objave dobitnika jave na naš e-mail: marketing@menu.hr  i pošalju adresu i telefonski  broj radi dostave dara

 –  Ne šaljemo darove izvan Hrvatske, u obzir nećemo uzeti neprijavljene na newsletter i molimo bez dodatnih komentara


Naša redakcija izabrat će dobitnika

Dobitnici su:

  • Alan Fleck
  • Bruno Čanađija
  • Luka Jagarić
  • Antonija Broz
  • Mladen Laslo