Menu i vinarija Agris daruju

 5 čitatelja s po 1 buteljom Agris Graševine

Vinarija Agris

Raznolikost vinskih regija, brojne autohtone sorte i tisućljetna tradicija u proizvodnji vina, svrstavaju Hrvatsku među enološki najbogatija i najinteresantnija područja na svijetu. Poslovna filozofija vinarije Agris oslanja se na enološko bogatstvo Hrvatske i vrlo je jednostavna – na jednom mjestu, u srcu Hrvatske, Jadranka Lešić, vlasnica vinarije, želi proizvoditi čim veći broj različitih autohtonih vina s najboljih vinogradarskih položaja. Zaljubljeni u vina, i brojne hrvatske sorte ne žele se ograničavati na samo jednu vinsku regiju i sortiment. Svoju proizvodnju vina započeli su s dvije najznačajnije hrvatske bijele sorte, malavazijom i graševinom.

Njihove malvazije s istarskog položaja Santa Lucija i graševine s kutjevačkog položaja Venje u kratko vrijeme osvojile su srca kupaca, vinskih kritičara i sommeliera, koji su ova vina odmah uvrstili na vinske karte uglednih restorana. Posebno su ponosni na srebrnu diplomu osvojenu na međunarodnom natjecanju Svijet malvazije, održanom na sajmu Vinistra 2016. godine u Poreču.

Agris vina svježa su i mineralna, odlično sljubljuju  jelima jer Agris od samog početka svoje ciljano tržište vidi u HoReCa segmentu tržišta.

Graševina

Bistro, zelenkastožute boje s blagim aromama tropskog voća, zelene jabuke i prosušenog sijena. Ugodne kiseline i mineralnosti uz pikantan završetak i blagu gorčinu karakterističnu za sortu. Uživati uz tjesteninu s laganim umacima, rižoto, ribu i svijetlo meso.

 

 


PRIJAVE PRIMAMO DO NEDJELJE 28.05.2017. U 12.00 SATI


KAKO DOBITI DAR:

Pošaljite e-mail na : marketing@menu.hr

Stavite naslov:  Agris Graševina

Dodajte svoje podatke: Ime i prezime, adresa, tel.broj.

NAPOMENA: Ne šaljemo darove izvan Hrvatske


Naša redakcija izabrat će dobitnika

Dobitnici su:

Monika Alberti

– Ljiljana Đurica

– Gorana Marković

– Željko Menza

– Ivan Barica