Menu i Vinolog daruju

5 čitaljelja sa po 1 buteljom vina Éclat Chardonnay 2013.

ÉCLAT

Éclat, što znači sjaj, naziv je za vrhunsku liniju vina, koju smo u suradnji s hrvatskim vinarima zajednički odabrali, proizveli i brižno, nekoliko godina, čuvali i njegovali, a da bi danas svim sadašnjim i budućim vinoljupcima sponosom mogli predstaviti najsjajnija vina hrvatskih vinara – Éclat.

Éclat Plavac mali 2012.

Vino karakterizira izrazita rubin crvena boja. Mirisom podsjeća na voćne arome, najprije šumskog voća i suhih šljivas te tragovima zemljanih nota i primjesa papra. Okus vina je snažan i bogat, te iznimno elegantan.

Vrhunsko vino koje je u određenom razdoblju odležalo u srednje paljenim barrique bačvama izrađenim od francuskog hrasta, nakon čega je prebačeno u inox tank na dozrijevanje.
Plavac mali Eclat 2012  moćno je vino koje je preporučljivo poslužiti na temperaturi 15 – 18 °C uz jela spravljena od divljači, crvenog mesa i uz biftek.

Éclat Chardonnay 2013.

Vino Chardonnay Eclat 2013 karakterizira izražena slamnato žuta boja. Mirisi su voćni i sortno prepoznatljivi, osjeti se jabuka i tragovi herbalnih nota. Okus je snažan i harmoničan te ostavlja dugotrajan i postojan retro okus. Primjer je jednog ozbiljnog, ali nadasve harmoničnog vina. Srednjeg je do punog tijela, skladnih kiselina i alkohola. Dio vina odležao je u barrique bačvama, što je rezultiralo zaokruženošću i punoćom mirisa i okusa. Do izražaja dolaze nježne arome dima i vanilije koje upotpunjuju doživljaj koji ovo vino pruža.

PRIJAVE PRIMAMO DO NEDJELJE 30.12.2018. U 12.00 SATI


KAKO DOBITI DAR:

        1.   Lajkajte našu FB stranicu

        2.  Pošaljite e-mail na : marketing@menu.hr

                        Stavite naslov:  Éclat Chardonnay

                       Dodajte svoje podatke: Ime i prezime i mjesto boravka

NAPOMENA:

  –  Molimo dobitnike da se u roku od 3 dana nakon objave dobitnika jave na naš e-mail: marketing@menu.hr  i pošalju adresu i telefonski  broj radi dostave dara.
 ( podaci će se koristiti isključivo radi dostave i nakon toga izbrisati )

 –  Ne šaljemo darove izvan Hrvatske

–   Molimo bez dodatnih komentara


Naša redakcija izabrat će dobitnika

Dobitnici su:

  • Ivica Cigo
  • Žana Šimatović
  • Vedrana Hitić
  • Lidija Kušter
  • Mladen Pristov

.