Menu i DOBRA berba daruju

 5 čitaljelja sa po 1 boxom crnog  Zimskog kuhanog vina

Zagrebački Advent se i ove godine može pohvaliti jedinstvenim proizvodom kojeg nudi  svojim mnogobrojnim posjetiteljima. Sedmu godinu za redom Zimsko kuhano vino kvalitetom i šarmom osvaja publiku i to zahvaljujući enologu Saši Štuli iz tvrtke Dobra berba i prepoznatljivom dizajn ambalaže koji je dobitnik prestižne Red Dot nagrade za dizajn. Zimsko kuhano vino nije jednokratan proizvod već piće čija proizvodnja traje 365 dana u godini – od vinograda, do krajnjeg proizvoda nastaje pod budnim okom struke, što je prepoznato na hrvatskom tržištu te na tržištu susjednih zemalja. Posebno je i zbog načina posluživanja.  U suradnji s jednom hrvatskom tvrtkom razvijen je potpuno novi točionik za kuhano vino, jedinstven na tržištu, a iz njega će vam šalicu Zimskog kuhanog vina natočiti na zagrebačkom Adventu.

Saša Štula, direktor firme Dobra Berba i enolog, te suradnici Nataša Jeđud i Ivan Stupičić

‘Poseban je užitak biti prepoznat od onih koji uživaju u konzumaciji kuhanog vina’, kažu kreatori toplog zimskog napitka. Ovaj okrepljujući napitak proizveden i pripremljen od kvalitetnih crnih i bijelih sorti te aromatiziran klinčićem, cimetom, vanilijom i narančom možete pripremitii kod kuće, dovoljno je nabaviti bag in box pakiranje i vino zagrijati na temperaturi od 55 do 60 stupnjeva Celzijusa i samim time je spremno za konzumaciju.

Zimsko kuhano vino pakira se u bag in box pakiranje. To je inovativni način pakiranja koji je namijenjen za višekratnu upotrebu čime se garantira sigurnost proizvoda. Savitljivost pakiranja garantira izdržljivost te isključuje bušenje, trganje ili razbijanješto se događa kod druge ambalaže u transportu i skladištenju.

Prilikom pakiranja u bag in box Zimsko kuhano vino zagrijava se samo nakratko što garantira najbolju kvalitetu proizvoda i u potpunosti nepromijenjen okus, te nije potrebno dodavati konzervanse.

Bag in box pakiranje možete pohraniti na sobnoj temperaturi i Zimsko kuhano vino pričekat će trenutak kada ga odlučite otvoriti i podijeliti s ekipom. Bez da promijeni boju, miris ili okus, ono će i dalje biti vaše Zimsko kuhano vino.

Ono što nam je najvažnije je da svaki put kada nazdravite čašom crnog ili bijelog Zimskog kuhanog vina okus bude prepoznatljiv i isti. Vino se ne kuha na štandu, već se spravlja po provjerenoj recepturi koju potpisuje enolog.

Okus Zimskog kuhanog vine neće se promijeniti bez obzira koliko čaša popijete!

PRIJAVE PRIMAMO DO NEDJELJE 23.12.2018. U 12.00 SATI


KAKO DOBITI DAR:

        1.   Lajkajte našu FB stranicu

        2.  Pošaljite e-mail na : marketing@menu.hr

                        Stavite naslov:  Zimsko kuhano vino

                       Dodajte svoje podatke: Ime i prezime i mjesto boravka

NAPOMENA:

  –  Molimo dobitnike da se u roku od 3 dana  nakon objave dobitnika jave na naš email: marketing@menu.hr  i pošalju adresu i telefonski  broj radi dostave dara ( podaci će se koristiti isključivo radi dostave i nakon toga izbrisati )

 –  Ne šaljemo darove izvan Hrvatske

–   Molimo bez dodatnih komentara


Naša redakcija izabrat će dobitnika

Dobitnici su:

  • Dalibor Švehar
  • Alen Pilat
  • Snježana Čanađija
  • Sanja Kruljac
  • Goran Matković