1. Salon pjenušavih vina

Mjehurići su pravi način za početak veljače na 1. Salonu pjenušavih vina u Zagrebu, 11. veljače 2017., u hotelu Dubrovnik

S veseljem najavljujemo prvi hrvatski Salon pjenušavih vina u organizaciji slovenske tvrtke RadoStne priredbe, s 20.godišnjim iskustvom organiziranja vinskih događaja u Sloveniji i uz potporu Veleposlanstva Republike Slovenije u Zagrebu i i SLO-CRO Poslovnog kluba.
U novu, jubilarnu godinu u kojoj se slavi 20 godina RadoStnih priredbi, ulazimo sa sloganom »Neka jubilej započne u velikom stilu, neka započne s mjehurićima«. U čast jubileja, prvi put u povijesti RadoStnih priredbi, organizira se priredba izvan granica Slovenije. Tjedan dana prije »4. Salona penečih vin« u Ljubljani, organiziramo »Salon pjenušavih vina« u Zagrebu.

1.Salon pjenušavih vina u Zagrebu održat će se u samom centru grada, u dvorani Jelačić hotela Dubrovnik s divnim pogledom na Trg bana Jelačića. Salon će bit organiziran po istom modelu kao Ljubljanski – okupit ćemo najbolje proizvođače pjenušavih vina, njihove vrhunske pjenušce i brojne ljubitelje pjenušavih vina. Salonu će poseban ugođaj dati glazbeni program.  Naša je misija jasna – širenje i podizanje razine kulture vina putem edukacije, stoga ćemo organizirati dvije vođene degustacije za posjetitelje, u dvorani Mažuranić.

PR:  Marija Vukelić

Fotografija: J. Frangen