‘4. Fešta od sira KOLAN Cheese festival

Pozivamo Vas na najveću feštu na otoku, na 4. Feštu od sira u Kolanu, 31.08. – 01.09.2018. godine.

Dođite u Kolan i uživajte u najpoznatijoj gastro deliciji otoka Paga, svjetski poznatom paškom siru.

U petak, 31.08. s početkom u 17:00h otvaramo 4. Feštu od sira bogatim izložbenim programom sira i ostalih vrhunskih delicija naših izlagača. Očekuje vas nezaboravan događaj na kojem ćete počasiti svoje nepce, rasplesati tijelo i uživati u bogatom programu koji za vas pripremamo.

Slijedećeg dana, 01.09. 2018. pripremamo stručnu tribinu “Zaštita paškog sira zaštitnom oznakom izvornosti” koja će se održati u prostorijama općine Kolan (u dvorani na katu), u 10:00 sati, dječju radionicu izrade ovčica u knjižnici Š.Š. Ivanov u Kolanu, s početkom u 10:00 sati i edukativnu turu kroz Kolanjsko polje koja počinje u 18:00 sati, mjesto okupljanja knjižnica Š.Š. Ivanov u Kolanu. Tura će trajati oko 2 sata, a potom organiziramo prigodnu zakusku po povratku.

Na dane fešte imat ćete priliku posjetiti sve sirane i OPG-ove u periodu od 15:00 – 17:00 sati, te vidjeti kako se radi i čuva naš svjetski poznati paški sir. Kako bi doživljaj bio još bolji, svi naši ugostiteljski objekti za vas su pripremili posebne prigodne jelovnike.

Čekamo vas u Kolanu!

PR: TZ općine Kolan