4. FMCG Summit okuplja crème de la crème FMCG industrije!

S ponosom najavljujemo 4. FMCG Summit u organizaciji InStore magazina, jedinog regionalnog B2B magazina za FMCG sektor. U Zagrebu je ovo četvrti FMCG Summit, a od Ljubljane do Skoplja održano ih je više od 30.

 FMCG tržište u Europi raste, a današnje vrijeme zahtijeva brzu prilagodbu. Ovogodišnji FMCG Summit bavit će se temom Trgovci na tronu – izvozimo hrvatsko! Stoga 25. listopada posjetite Plaza Event Centar i budite u korak s najnovijim trendovima u FMCG-u.

Govornici na najvećem FMCG događaju u regiji mahom su predvodnici sektora koji se mogu pohvaliti impresivnim poslovnim rezultatima. Upravo oni predstavit će analizu domaće FMCG industrije, kao i trgovačkih trendova u srednjoj i istočnoj Europi.

Događaji poput FMCG Summita odlična su platforma za povezivanje proizvođača, trgovaca i svih ostalih dionika kojima je u interesu da hrvatski proizvodi što lakše nađu put do internacionalnih tržišta, izjavili su iz HGK.

Upoznajte domaće pojedince koji su izgradili zavidnu karijeru u globalnim kompanijama te velike trgovce koji pružaju priliku domaćim proizvođačima PL-a. Poseban segment bit će posvećen izvoznom potencijalu na zapadna te rusko tržište.

Više informacija o FMCG Summitu pronađite na službenoj web-stranici, a za dnevnu dozu novih FMCG informacija ne zaboravite pratiti Facebook i LinkedIn.

 

PR