6. ZELINSKA ŠATORIJADA

Pozvani ste na 6. ZELINSKU ŠATORIJADU, manifestaciju kojoj je cilj opuštanje i zabava u pozitivnoj atmosferi. Nakon što ispraznite ležaljke na plažama, dođite u park zelinskog ŠRC od 19.-21.08.2022., postavite svoj šator, organizirajte “dom” u prirodi, zabavite se i veselite. Podijelimo zajednički doživljaje i družimo se pred sam početak novog radnog ciklusa za odrasle i povratka u školske klupe za djecu i mlade.

U sklopu manifestacije organizirat ćemo odbojku na pijesku, igru graničara i druge zabavne igre.  Društvo naša djeca Sveti Ivan Zelina pobrinuti će se da se svi dobro zabavimo.

Za sve sudionike osiguran je i zajednički ručak u subotu. Zabave nam neće nedostajati!

Hrana:

Ponesite sa sobom hranu za svoju obitelj prilagođenu za boravak u prirodi (konzervirana hrana, voće, povrće, lako probavljiva hrana). Za ručak i večeru imat ćemo vatricu za roštilj (ne zaboravite uzeti meso, povrće, začine).

Oprema:

Šator, vreća za spavanje (za udobnije spavanje poželjan je madrac na napuhavanje ispod vreće), pribor za higijenu, baterijska svjetiljka, voda, čekić za zabijanje klinova, fotoaparat za bilježenje lijepih trenutaka, društvene igre, karte, rezervna odjeća…

Ponesite gitaru ili drugi instrument, ali samo ako znate svirati ?

Očekujemo da dođete s vlastitim šatorom i/ili opremom za kampiranje.

Požurite s prijavama jer lista se brzo popunjava.

Prijave primamo do srijede 17.08.2022.

Postavljenje šatora/početak je u petak 19.08.2022 u 15.00h

Djeca i mladi s manje od 18 godina mogu sudjelovati na manifestaciji samo u pratnji roditelja.

Osigurani sanitarni čvorovi.

Za miran i siguran san ove godine sa nama je Lupus zaštita d.o.o.

Svi zainteresirani mogu se detaljnije informirati i obavezno prijaviti organizatoru Turističkoj zajednici grada Svetog Ivana Zeline na mail tzg@zelina.hr ili telefonom 01/2061 808.

TZ grada Zeline