9. Festival uličnih zabavljača “CrikvArt”

Uskoro najveseliji festival na Rivijeri Crikvenica

Još malo i počinje najveselija manifestacija ovoga ljeta. Crikvenica će biti ispunjena obiljem zabave i smijeha, a „krivci” za to će biti simpatični ulični zabavljači, koji će 6. srpnja nastupati na devetom po redu Festivalu uličnih zabavljača – „CrikvArt”.
Žongleri, performeri, glumci, klaunovi, hodači na štulama, živi kipovi, maskote, ulični svirači i pjevači te ostali zabavljači očarat će posjetitelje svojim neuobičajenim vještinama i odličnim nastupima, a od 19:00 do 00:00 sati u centru Crikvenice održat će se Art sajam i radionice.

Crikveničani te njihovi domaći i strani gosti na nekoliko lokacija u centru grada imaju priliku biti ne samo promatrači, već i aktivni sudionici impresivnih točaka! Za početak, zabavljat ćemo se uz fenomenalni hodajući performans štulaša od 20:00 sati, a zatim slijedi predstava „U mojim snovima“ (4+).  Uživat ćemo i u cirkus showu by Cirkultura, u „Dangerous Showu“ te „Fire Showu“. Sjajni glazbeni nastup Roberta Marekovića – „Las Vegas Show“ rasplesat će i najzahtjevniju publiku.

„CrikvaArt“ voli iznenađenja i nepredvidljivost, očekuje vas mnoštvo zabavnih i smiješnih izvođača.
Jedini zakon koji će vrijediti za vrijeme festivala uličnih zabavljača je uživanje i zabava na svakom koraku. Naravno, i ove je godine cilj pronaći i vidjeti baš sve naše genijalne performere na svim lokacijama.

Rezervirajte nadolazeću subotu za posjet Crikvenici, gradu u kojem nikada niste usamljeni i opustite se na festivalu s garancijom – garancijom smijeha.

Organizator „CrikvArta“ je Turistička zajednica Grada Crikvenice.
Pokrovitelji su Grad Crikvenica, VIO Žrnovnica Crikvenica Vinodol d.o.o. i Županijska lučka uprava Crikvenica.

TZ Crikvenice