Gourmet priča restorana Magdalena počinje i završava s prepoznatim i dovedenim do savršenstva, spojem tradicionalne zagorske kuhinje i elemenata modernih svjetskih kuhinja.
Za gastronomski doživljaj zaslužan je chef Mislav Božić koje je svoje višegodišnje međunarodno iskustvo i znanje uložio u stvaranje moderne zagorske kuhinje.
Restoran je od 2010. godine osvojio mnogobrojna domaća i strana gastro priznanja te je najnagrađivaniji restoran u Hrvatskom Zagorju i jedan od top restorana u regiji. Jelovnici se mijenjaju sezonski i pružaju najbolje od svakog godišnjeg doba, a poseban ponos restorana su slijedovi kojima se potiče uživanje u raznim kombinacijama okusa te jedinstvenoj prezentaciji hrane.
Povodom Valentinova pripremili smo slijedove praćene posebno odabranim afrodizijačkim namirnicama.
U periodu 10. – 18. veljače u restoranu Villa Magdalena ( Krapinske toplice ) nudimo posebne afrodizijačke menije u slijedovima (po osobi i za dvoje)
Uživajte u posebnoj ponudi Valentinovskih menia u Hotelu Villa Magdalena.
Očekuje Vas romantični ugođaj i prostor, vrhunska usluga i afrodizijački gastro doživljaj! Povedite svoju bolju polovicu i uživajte u gastro slijedovima koje smo pripremili za Vas!
SLIJED “PRVA STRAST”
Rilet od svinjetine, ukiseljeno povrće i tostirana peciva
~
Svilena krem juha od šafrana
~
Sporo pečena teleća rolada u umaku od vina, germ knedle
~
Mousse od crne čokolade,gel od malina, ganache
Cijena: 170 kn po osobi
SLIJED PRVI POLJUBAC
Rižoto od povrća i tartufate
~
Svilena krem juha od šafrana
~
File brancina s tapenadom od maslina, povrće i salsa verde
~
Semifredo od jagoda, creme Chantilly
Cijena: 140 kn po osobi
SLIJED AMOROV SAN (ZA DVOJE)
Svilena krem juha od šafrana
~
File brancina s tapenadom od maslina, povrće i salsa verde
~
Sporo pečena teleća rolada u umaku od vina, germ knedle
~
Slatko čokoladno srce – desert za dvoje
(torta od čokolade, ganache, gel od malina, čokolada, šlag …)
Cijena: 390 kn za dvoje