AQUATIKA CHILL OUT FRIDAY

AQUATIKA CHILL OUT FRIDAY je program koji ovog ljeta donosi dobru zabavu na akvarijski trg uz odlične glazbene nastupe. Sljedećih pet tjedana svaki petak očekuje vas zanimljiv program.

Započinjemo ovaj petak, 20. srpnja, nastupom TOMISLAVA GOLUBANA.

Tomislav na zanimljiv način spaja blues s hrvatskom tradicionalnom glazbom. Strast prema onome što radi, smisao za humor i privlačan nastup Golubanovi su aduti koji vas neće ostaviti ravnodušnima. Glazbenik, koji publici uvijek želi priuštiti originalnu i nesvakidašnju priredbu, uvlači vas u vlastiti glazbeni blues svijet u kojem ćete se osjećati kao kod kuće. Nastupao je u 20-ak zemalja Europe i u Americi, četverostruki je dobitnik diskografske nagrade “Porin”, a do sada je objavio devet studijskih albuma.

 

Naredni petak 27.07. pozivamo sve plesače i ljubitelje plesa na AQUATIKA CHILL OUT FRIDAY uz rasplesani petak u akvariju. Zaplešite Salsu, Bachatu i Kizombu i naučite nešto novo uz Émiliena i Blanku iz Sportsko rekreacijskog i plesnog kluba CasaBlanka.

U 20h Émilien Geslin i Blanka Androšević održat će Bachata All Levels radionicu namijenjenu svima-dakle nije bitno dali ste početnik, plesač ili napredniji plesač. Od 20-20:30h naučite neke nove Bachata pokrete i unaprijedite svoje plesno znanje sa novim trikovima, a iza 20:30h plešemo bez prestanka, Salsa, Bachata i Kizomba plesnjak sve do 23h.

 

Aquatika CHILL OUT FRIDAY eventi se nastavljaju uz zvukove dobre glazbe u ambijentu karlovačkog akvarija. Za sve one željne dobre zabave i odlične glazbe u petak 03.08. pobrinut će se bend Black and White. Dođite i opustite se uz summer party i ljeto uz rijeku.

 

Zatim će nas zabavljati DJ Ivka 10.08. uz pravi summer chill, i završavamo sezonu 17.08. sa DJ YVANN-om i završnim chill out session-om.

 

Dođite i zabavite se s nama uz ljetne zvukove i prirodan ambijent uz rijeku na akvarijskom trgu!

 

PROGRAM:

 

20.07. TOMISLAV GOLUBAN BLUES SOUNDS

27.07. SALSA DANCE PARTY

03.08. BLACK AND WHITE SUMMER PARTY

10.08. DJ IVKA SUMMER CHILL

17.08. DJ YVANN CHILL OUT SESSION

 

Početak svih programa je u 20 sati, a ulaz je besplatan.

PR