ART & WINE FEST: KAD SE GLAZBA I VINO SPOJE

Ako želite posve drugačiji izlazak, 19. kolovoza u Termama Tuhelj očekuje vas besplatni koncert Natali Dizdar

Ljubitelji vina i dobre glazbe ove subote uputit će se u Terme Tuhelj kako bi uživali u koncertu Natali Dizdar uz klavirsku pratnju, koja je uz glumicu Mariju Borić, ovogodišnja ambasadorica Terma Tuhelj. U najpoznatijim hrvatskim termama Natali gostuje u sklopu ljetne turneje i promocije novog albuma „Iluzije“.

Ovaj događaj dio je Art & Wine Festa, tradicionalne ljetne manifestacije Terma Tuhelj. Vina poznate zagorske vinarije Sever savršena su uvertira u večernji koncert pod zvjezdanim nebom amfiteatra Hotela Well****.

Art & Wine fest postao je hot spot ljetnih večernjih izlazaka, svaku subotu predstavlja se jedan zagorski vinar, a uz vinariju Sever ovoga ljeta uživalo se u vinima vinarija Zdolc i Prekratić.

Ove subote pretposljednji je ovogodišnji koncert. Nemojte ga propustiti. Degustacija vina započinje u 20:30, a koncert Natali Dizdar uz klavirsku pratnju u 21:00. I još jedna važna informacija – ulaz je slobodan!

Umjetnost je u Termama Tuhelj nadohvat ruke, čak i kad niste toga svjesni. Tu se isprepliću dizajn, umjetnost, kultura, edukacija, wellness i odmor. Dobra masaža, poslijepodne u saunama, malo plivanja, a navečer koncert uz čašu vina… Savršena pozivnica da ovu subotu provedete u termama u srcu Hrvatskog zagorja.

PR: Lollipop