Balašević i rest. Takenoko u Grand hotelu Slavia

U subotu, 25. siječnja u restaurantu & wine baru Del posto, Grand hotela Slavia dočekat će vas sasvim neobičan spoj. Večer Balaševića na kojoj će tribute band Neki Novi Klinci izvoditi najveće hitove Đorđa Balaševića i gastro večer za koju će se  pobrinuti  Mario Obrovac ex Chef zagrebačkog japanskog restorana Takenoko.

Ovim gastro music eventom započinjemo sushi vikende restauranta i sushi bara „Matrioška“ u restaurantu i wine baru Del posto koji će trajati sve do službenog otvorenja jedinog baškovoškog restauranta sa sushi barom Matrioške.

Grand hotel Slavia u jesenskim i zimskim mjesecima je postala centar događanja Podbiokovlja. Spajajući gastro koncepte s odličnim izvođačima privlači publiku željnu vrhunske hrane i odličnog provoda.

Pomno isplanirani gastro eventi i nakon njih gastro tjedni, te wellness i spa centar Fontana privlače goste u destinaciju čiji su glavni aduti sunce i more.

Nakon Večeri Balaševića, 1. veljače održava se večer  Slavonije i Baranje na kojoj gostuju Iločki podrumi sa svojom bogatom paletom vina, a za menu je zadužen chef restorana s Principovca, dok će se za glazbeni ugođaj pobrinuti bend Dyaco i Indira Forza.

Ovime počinje gastro tjedan Slavonije i Baranje u kojem ćemo ponuditi izbor tradicionalne hrane slavonskog i baranjskog podneblja.

Pozivamo vas ljubitelje, kako odličnog zalogaja i kapljice, tako i glazbenog i plesnog doživljaja da se pridružite ovim događanjima.

Hoteli Baška Voda