Camping&Outdoor sajam ovog vikenda u Family mallu

Ovog vikenda po prvi put u Hrvatskoj u Family mallu kreće Camping&Outdoor sajam, na kojem će više od 60 izlagača iz Hrvatske, Slovenije i Nizozemske predstaviti najnoviju ponudu opreme za kampiranje i aktivnosti na otvorenom.

Na ovom specijaliziranom sajmu za sve ljubitelje kampiranja, aktivnog odmora, adrenalinskih sportova i svih sportskih aktivnosti posjetitelji će moći upoznati brojne kampove, izletničke destinacije, sportske udruge, kao i aktivnosti poput ronjenja i planinarenja. Sajam je otvoren od 10 do 19 sati, a ulaz je besplatan.

„Bez obzira bave li se kampiranjem, biciklizmom i planinarenjem aktivno ili pasivno, ovaj sajam bit će zanimljivim svim ljubiteljima aktivnog odmora. S obzirom da broj trkačkih klubova, planinarskih udruga i kampova raste, a tržište se sve više razvija, smatrali smo da je potrebno napraviti sajam koji će prikazati sve mogućnosti aktivnog odmora“, govori Damjana Domanovac, direktorica sajma.

Iskustvo sa sajma PLACE2GO

Organizatori sajma prošlog su vikenda organizirali i jubilarni, 10. međunarodni sajam turizma PLACE2GO, na kojem je sudjelovalo više od 200 izlagača iz 17 zemalja. Sajam u Areni Zagreb u tri je dana posjetilo 15 323 posjetitelja, a B2B Friday 1686 posjetitelja. Od sljedeće godine sajam PLACE2GO donosi promjenu, pa će po prvi put trajati od četvrtka do subote.

Podsjetimo, u tri dana sajma održano je 20 predavanja i panela, a posjetitelji su imali priliku upoznati daleke destinacije poput Alžira, Malezije i Ujedinjenih Arapskih Emirata, kao i susjedne zemlje kao što su Srbija, Crna Gora i Bosna i Hercegovina. Prvog dana sajma, panelisti su raspravljali o održivosti i umjetnoj inteligenciji u turizmu te o produljenju sezonalnosti kroz nautički turizam. Tijekom vikenda predavanja su održala brojna poznata lica poput Momčila Otaševića, Mije Kovačić, Hrvoja i Ivane Rupčić, Andree Trgovčević Iličić i drugih.

mpr