Četvrti Wine & Music Zagreb održat će se 22.4.

Na press konferenciji u organizaciji G.E.T. Reporta, u pizzeriji The Pizza House, najavljeno je proljetno izdanje Wine & Music manifestacije, na kojoj će se zagrebačkoj publici predstaviti međimurski vinari te najaviti ovogodišnje Urbanovo.

Popularna Wine & Music kušanja vina nastavljaju niz proljetnim izdanjem – u organizaciji tvrtke Eno expert, ove će subote, 22.4.2017. godine, na terasi caffe bara Petit u Petrićevom prolazu (uz Ilički neboder), međimurski vinari predstaviti svoja vina i najaviti festival Pušipela – Urbanovo.

Publici središnje Hrvatske i Zagreba, najvećeg hrvatskog grada i iznimno dinamičnog vinskog tržišta s mnoštvom vinoljubaca te njihovim gostima, svoja će vina i vinarije predstaviti: Kerman, Štampar, Dvanajščak – Kozol, Preiner, Cmrečnjak, Kocijan, Horvat, Kojter i Agromeđimurje.

Ovaj put vina izlagača gosti mogu kušati uz delicije OPG-a Perhoč, koji ima farmu jelena i muflona, a na kušanje će ponuditi: salamu od divljači, pikantnu te classic, dimljeni pršut od jelena i pikantne kobasice.

Uz uživanje u međimurskim vinima, finim delicijama i nadahnutom muziciranju dueta Small Change (koji čine vrsni glazbenici, pjevačica Ana Lovrenčić i gitarist Eduard Jimmy Matešić), posjetitelji Wine & Music manifestacije imat će priliku upoznati vinare i  dobiti odgovore na svoja pitanja.

David Štampar (Hortus Croatiae), Jelena Puh Miloš, Valentina Tuščić, Miodrag Hruškar (Eno Expert)

“Izuzetno smo zadovoljni što imamo priliku predstaviti Urbanovo zagrebačkoj publici, jer je Zagreb naše veliko tržište i bilo bi nam drago kad bi Zagrepčani posjetili Urbanovo – kako festival Pušipela, tako i Dane otvorenih podruma i druge dijelove programa.”, rekao je David  Štampar, predsjednik Društva međimurskih vinara i vinogradara Hortus Croatiae. Program Urbanovog i druge informacije o festivalu mogu se naći na web stranici www.urbanovo.hr

Wine & Music Zagreb s temom “Urbanovo” održat će se ove subote, 22.4.2017. od 19-22 sata u Petrićevom prolazu. Cijena ulaznice od 100 kn uključuje Wine&Music čašu i degustacije.

“Ne propustite ovaj vinsko glazbeni događaj i zabavite se s nama.”, poručuju vam organizatori.

Više o organizatoru:  Tvrtka Eno expert, čiji tim čine Miodrag Hruškar, Krešimir Hren i Jelena Puh Miloš, a sada je predstavljena nova suradnica, također agronom, Valentina Tuščić , bavi se vinarskim konzaltingom i edukacijom, a prije tri godine pokrenuli su Eno Expert Akademiju, podijeljenu na Školu za vinoljupce i Specijalizirane programe. Među publikom, najpopularniji je tečaj naziva VinoLjubac, nakon kojeg je polaznicima na raspolaganju nekoliko tečajeva koji su nadogradnja osnovnom tečaju. Više informacija možete naći na www.enoexpert.hr

PR: GET report

Fotografija: Silvija Munda