CIHT 2023: konferencija o zdravstvenom turizmu koju nitko iz područja turizma, zdravstva i medicine ne propušta!

Vrhunski domaći i svjetski stručnjaci iz područja zdravstvenog turizma okupit će se 26. i 27. listopada na 11. Crikvenica International Health Tourism konferenciji (CIHT), koja će se, u organizaciji Turističke zajednice Grada Crikvenice i Klastera zdravstvenog turizma Kvarnera održati u Hotelu Miramare u Crikvenici.

Luksuzni Hotel Miramare, koji je u potpunosti obnovljen 2021. godine, prvi će puta ugostiti sudionike ove prestižne konferencije.

Koji su potencijali daljnjeg razvoja zdravstvenog turizma Kvarnera, ali i cijele Hrvatske, na koji način umjetna inteligencija može unaprijediti poslovanje u domeni zdravstvenog turizma, zašto je šumska kupka sve popularnija u sklopu zdravstvene turističke ponude, samo su neke od brojnih tema ovogodišnjeg CIHT-a. Svoja iskustva i znanja podijelit će čak 15 predavača iz 7 različitih zemalja. Dvodnevna konferencija je podijeljena u četiri tematska bloka, a raznovrsna predavanja inozemnih i domaćih stručnjaka obogatit će zanimljive panel rasprave.

Ove se godine očekuje da će konferenciji prisustvovati više od 200 domaćih i inozemnih sudionika. CIHT potiče sudionike da razmišljaju izvan okvira, a uz nova znanja i networking, svi posjetitelji će imati prilike doživjeti i nova iskustva.

Prvog dana konferencije, nakon predavanja, panel rasprave te zajedničkog ručka, za sve sudionike je organiziran izlet brodom. Morska avantura omogućit će svim sudionicima uživanje u pogledu na kristalno plavo more te u prekrasnim pejsažima crikveničke rivijere. Bit će to još jedna prilika za druženje, upoznavanje novih poslovnih partnera ili prijatelja, ali i zabavu.

Novih iskustva neće nedostajati ni navečer, kada je za sve sudionike organiziran posjet vinariji u Selcu. Grand Village Estate Winery proizvodi vrhunska vina autohtonih kvarnerskih sorti. Sudionici konferencije upoznat će se s tradicijom i procesom proizvodnje vina, imat će priliku prošetati kroz vinograde, a zanimljivo iskustvo završit će degustacijom autohtonih vina.

Predavanja i panel rasprave nastavljaju se drugog dana konferencije, a vrijeme iza zajedničkog ručka ponovno je rezervirano za nova iskustva. Sudionici će se imati prilike upoznati sa zdravstvenim turizmom iz prve ruke. Naime, organizirani su posjeti u dvije istaknute zdravstvene ustanove – Thalassotherapiju Crikvenica i Terme Selce.

Konferencija, iz godine u godinu, raste kvalitativno i kvantitativno. Važnost CIHT-a prepoznata je i od strane dvaju ministarstava – Ministarstva turizma i sporta te Ministarstva zdravstva. Oni je podržavaju dugi niz godina, a ove joj godine potvrđuju status najznačajnije konferencije toga tipa u Republici Hrvatskoj s internacionalnim karakterom. Partneri konferencije su Hrvatska turistička zajednica, Jadran-galenski laboratorij d.d., Turistička zajednica Kvarnera, Hrvatska gospodarska komora, Primorsko-goranska županija i Grad Crikvenica.

Registracija za konferenciju je obavezna, a možete sudjelovati na lokaciji u Hotelu Miramare ili online. Online sudjelovanje je besplatno, a kotizacija za sudjelovanje na licu mjesta iznosi 200,00 EUR.

Dodatne informacije pronađite na službenim stranicama konferencije.

TZ grada Crikvenice