ČISTA PETICA ZA MAŠKARANU CRIKVENICU

Prva je maškarana subota za nama, a pripreme za novi vikend se već polako zahuktavaju. Svaki iskusni maškaron (i maškaronka, jasno) zna da se odabir prave maske najbolje rješava uz najdražu ekipu, s malo mašte i puno smijeha.

Najtraženija će maškarana dvorana na Kvarneru i ove subote, 20. siječnja 2018., biti baš crikvenička. Zagrijavanje kreće već u ranim poslijepodnevnim satima, kada će u dvorani početi Otvoreni maškarani pikado turnir, koji svake godine privlači sve više natjecateljskih ekipa.

Ovaj će se veseli turnir održati u organizaciji vrijednih članova Udruge umirovljenika Grada Crikvenice i Općine Vinodolske, a osim što će maškarani natjecatelji pokazati koliko su vješti kad je u pitanju bacanje strelica, uživat će i u ugodnom i ležernom druženju.

Sjajan će uvod u veselu noćnu maškaranu atmosferu biti domaće glazbene snage – grupa “Point”, a zvijezda večeri će ove subote biti Maja Šuput. To znači da nas očekuje luda i opuštena maškarana zabava, a šanse da netko od posjetitelja ne pleše i ne pjeva uz ovu su veselu i dinamičnu glazbenu gošću gotovo pa nikakve. Naravno, svaka će ovogodišnja zabava ostati trajno zabilježena na najveselijim maškaranim galerijama fotografija, smještenima na nadaleko poznatim stranicama, koje posebno vole ljubitelji maškara: www.maskare.net i Facebook stranici Maškare Crikvenica.

Da bi vrijeme između dvaju maškaranih vikenda prošlo što brže i veselije, pobrinuli su se i ugostitelji, trgovci i frizeri s crikveničkoga područja, koji su i ove godine zaslužni za osmijehe na mnogim licima. Naime, u sklopu “Vesele maškarane škrinjice” se, sve do 14. veljače, mogu iskoristiti brojne pogodnosti i popusti, kao što su 10 % popusta za maškarane goste ili treća besplatna frizura istoj mušteriji tijekom maškaranoga razdoblja. Detalji o blagu koje skriva maškarana škrinjica nalaze se na letku Maškara 2018. i web stranici www.maskare.net.

U maškaranome razdoblju (13.1. – 14.2.2018.) se na crikveničkoj rivijeri može pronaći i posebna ponuda hotelskoga i privatnoga smještaja te smještaja u hostelima i pansionima, a detaljnije se informacije nalaze također na www.maskare.net.

Maškarana Rivijera Crikvenica vas čeka! Dobro nam došli!

P.s. I ne zaboravite, zabava (a možda i inspiracija za vašu sljedeću masku) vas čeka i na www.maskare.net i Facebook stranici Maškare Crikvenica!

 

PR: Marijana Biondić, direktorica TZG Crikvenice