Dani Tribidraga u Zinfandel’su

Restoran Zinfandel’s pridružuje se proslavi poznate  hrvatske autohtone vinske sorte Crljenjak – Tribidrag te u periodu od 4. do 28. travnja najavljuje Dane Tribidraga.

Prvi hrvatski somelier i vinski znalac Ivan Šneler na pjesnički će način prezentirati svaku od ovih etiketa i dočarati vam svoju ljubav prema ovoj autohtonoj hrvatskoj sorti koja osvaja na prvu kapljicu. Rubinska boja, cvjetno-voćni mirisi, južnjačke arome i vrlo smireni i uravnoteženi okusi sigurni smo nadahnut će vas na sljubljivanje s gurmanskim delicijama chefa Ane Grgić.

Povod ovoj proslavi je prva Međunarodna konferencija o vinskoj sorti Tribidrag pod nazivom “Ja sam Tribidrag” koja će se održati u Splitu 27. i 28. travnja, 15 godina nakon potvrde da je Zinfandel – jedna od najpopularnijih sorti vina u Americi – zapravo stara hrvatska autohtona vinska sorta.

U restoranu Zinfandel’s, koji je i sam dobio naziv po ovoj umalo zaboravljenoj sorti moći ćete tako po promotivnim cijenama kušati vina iste sorte raznih imena Tribidrag, Pribidrag ili Crljenak.

PR: Hotel Esplanade