David Skoko, Janez Bratovž i vina Coronica – sve je spremno za Show Cooking iz snova

U pripremi je ekskluzivno Aminess Wine & Gourmet Nights izdanje pod nazivom ‘Special Show Cooking Edition’ gdje će svoje kulinarske snage udružiti chefovi David Skoko i Janez Bratovž, dok će se Moreno Coronica pobrinuti za predstavljanje odabranih istarskih sorti vina na svega nekoliko koraka od mora.

Zapamtite datum i novu lokaciju

Aminess hoteli i kampovi svakog posljednjeg petka u mjesecu organiziraju posebne gourmet večeri u znaku kreativnih specijaliteta, vrhunskih vina i slastica, sve to zaokruženo odličnom atmosferom i glazbom uživo. Tako će se 27. srpnja s početkom u 19.30 sati održati nova večera, ovoga puta na otvorenom, s predivnim pogledom na more…u najnovijem novigradskom restoranu ‘Half 8’. Nova lokacija donosi nove razloge da se svi ljubitelji vrhunskog gourmet užitka okupe pod vedrim nebom u samom srcu Novigrada, tik uz more, gdje će imati priliku sudjelovati u ovom jedinstvenom eventu.

Kulinarski show koji se pamti

Nova lokacija je potvrđena, kao i dolazak renomiranog slovenskog chefa Janeza Bratovža koji se još jednom pridružuje Davidu Skoki te će ovoga puta sve ljubitelje dobre hrane iznenaditi show cooking-om za pamćenje. Gosti mogu očekivati nešto potpuno novo gdje će se chefovi fokusirati na jedinstvenost i kreativnost prezentacije jednog osnovnog specijaliteta uz nekoliko prigodnih iznenađenja, dok će Moreno Coronica predstaviti svoja najbolja, odabrana vina. Aminess hoteli i kampovi pozivaju sve ljubitelje dobre hrane i vrhunskog istarskog vina na posebnu večer ispunjenu vrhunskim specijalitetima i atmosferom koja se pamti. Novigradsko gourmet ljeto je i službeno otvoreno!

PR: Aminess